Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Republica Moldova: Doua ambulante SMURD le-au acordat ingrijiri medicale victimelor (VIDEO)

B1 B1,
Accident grav in Republica Moldova: Doua ambulante SMURD le-au acordat ingrijiri medicale victimelor (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs duminica, in raionul Falesti, din Republica Moldova, in urma caruia doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, potrivit adevarul. ro. La fata locului s-au. continuă pe B1

Accident la Falesti. Doua ambulante SMURD le-au acordat ingrijiri medicale victimelor VIDEO

Duminca, 12 iunie, in raionul Falesti, doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier. La fata locului au venit doua ambulante SMURD.

Elicopterul SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova va fi adus curand in tara. Rudele victimelor vor primi bunurile salvatorilor decedati

Rudele victimelor accidentului aviatic in urma caruia un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in Republica Moldova vor primi obiectele ce le-au apartinut acestora si care au fost gasite de anchetatori la locul tragediei. Procurorii mai precizeaza faptul ca au fost finalizate demersurile pentru aducerea in Romania a epavei aeronavei.

Accident grav la intrarea in Craiova. Doua masini s-au ciocnit frontal

Sase persoane au fost ranite aseara in urma unui accident, produs la intrarea in Craiova, dupa ce masini s-au lovit frontal. Soferul vinovat de producerea evenimentului s-a ales cu dosar penal pentru v?.

Un sofer baut a provocat un accident grav: Doi morti si trei raniti

Accident grav in localitatea Scorteni, judetul Bacau. Doua persoane si-au pierdut viata, iar alte trei au fost ranite, dupa ce un tanar de 27 de ani a intrat cu masina pe contrasens si s-a izbit in plin intr-un alt autoturism.

Accident grav pe DN7, in Arad: Un microbuz in care se aflau 18 nuntasi a fost lovit de un TIR. Doua persoane au fost ranite (VIDEO)

Un accident ruteri grav s-a petrecut in judetul Arad. Un microbuz in care se aflau 18 persoane care se intorceau de la o nunta a fost lovit de un TIR, informeaza B1 TV. Potrivit primelor.

Accident grav la intrarea in Craiova. Sase persoane au ajuns la spital, dupa ce doua masini s-au lovit frontal

Sase persoane au fost ranite aseara in urma unui accident, produs la intrarea in Craiova, dupa ce masini s-au lovit frontal. Soferul vinovat de producerea evenimentului s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident GRAV la Constanta. TREI oameni au murit si CINCI au fost raniti

Trei oameni au murit si alti cinci au ajuns la spital, duminica seara, in urma unui grav accident produs in localitatea Mihai Viteazul din Constanta. Masinile in care se aflau s-au izbit violent, iar pe drum s-a dezlantuit infernul. ISU Dobrogea au activat planul rosu de interventie .

Republica Moldova, dupa 25 de ani de independenta (II)

Se fac anul acesta 25 de ani de la independenta Republicii Moldova. Rezultatele nu arata deloc imbucurator. Lucrez la cateva proiecte legate de analiza acestor 25 de ani si am tot mai putine motive de bucurie.

Iohannis incurajeaza reformele din Republica Moldova in domeniul combaterii coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit astazi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, seful statului incurajand gestionarea cu prioritate a reformelor in domeniile justitiei si combaterii coruptiei, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2068 seconds )