Libnet.ro
UNICEF

11:30

Accident GRAV la Constanta. TREI oameni au murit si CINCI au fost raniti

România Liberă România Liberă,
Accident GRAV la Constanta. TREI oameni au murit si CINCI au fost raniti

Trei oameni au murit si alti cinci au ajuns la spital, duminica seara, in urma unui grav accident produs in localitatea Mihai Viteazul din Constanta. Masinile in care se aflau s-au izbit violent, iar pe drum s-a dezlantuit infernul. ISU Dobrogea au activat planul rosu de interventie . continuă pe România Liberă

Accident rutier grav la Constanta! Trei oameni au murit, iar alti cinci au fost grav

Un accident grav s-a produs duminica seara, in localitatea Mihai Viteazul, in Constanta, dupa ce doua masini s-au ciocnit violent. Trei oanemi au murit, iar alti cinci au fost grav raniti in.

Accident cumplit in Constanta: Trei persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite grav

Trei persoane au decedat si alte cinci au fost grav ranite in urma unui accident rutier, care a avut loc duminica seara, pe DN22 Constanta-Tulcea, in zona localitatii Mihai Viteazu, se arata intr-un comunicat al Centrului Infotrafic al IGPR.

Un sofer baut a provocat un accident grav: Doi morti si trei raniti

Accident grav in localitatea Scorteni, judetul Bacau. Doua persoane si-au pierdut viata, iar alte trei au fost ranite, dupa ce un tanar de 27 de ani a intrat cu masina pe contrasens si s-a izbit in plin intr-un alt autoturism.

Accident grav in Constanta. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident grav a avut loc duminica seara, in Constanta. Conform primelor informatii, trei persoane au murit si cinci au fost ranite grav, in urma accidentului. Accidentul a avut loc in.

Accident grav in Bucuresti. Trei persoane ranite, printre care si un copil de trei ani

Un accident grav a avut loc sambata noapte in Capitala. Un copil de trei ani si doua femei au ajuns la spital cu rani usoare dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un.

Accident grav pe DN7, in Arad: Un microbuz in care se aflau 18 nuntasi a fost lovit de un TIR. Doua persoane au fost ranite (VIDEO)

Un accident ruteri grav s-a petrecut in judetul Arad. Un microbuz in care se aflau 18 persoane care se intorceau de la o nunta a fost lovit de un TIR, informeaza B1 TV. Potrivit primelor.

Accident grav la intrarea in Craiova. Doua masini s-au ciocnit frontal

Sase persoane au fost ranite aseara in urma unui accident, produs la intrarea in Craiova, dupa ce masini s-au lovit frontal. Soferul vinovat de producerea evenimentului s-a ales cu dosar penal pentru v?.

Accident grav la intrarea in Craiova. Sase persoane au ajuns la spital, dupa ce doua masini s-au lovit frontal

Sase persoane au fost ranite aseara in urma unui accident, produs la intrarea in Craiova, dupa ce masini s-au lovit frontal. Soferul vinovat de producerea evenimentului s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident grav in Republica Moldova: Doua ambulante SMURD le-au acordat ingrijiri medicale victimelor (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs duminica, in raionul Falesti, din Republica Moldova, in urma caruia doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, potrivit adevarul. ro. La fata locului s-au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )