Libnet.ro
UNICEF

17:45

Accident grav in Teleorman! Un sofer a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina

Antena3 Antena3,
 Accident grav in Teleorman! Un sofer a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina

Un alt accident grav a avut loc sambata, de aceasta data in judetul Teleorman. Un barbat a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat. Alte doua persoane au fost ranite. continuă pe Antena3

Accident grav in Vrancea: Un barbat a murit dupa ce remorca unui TIR s-a rasturnat peste un autoturism

Un barbat in varsta de 44 de ani a murit pe loc, dupa ce remorca unui TIR s-a rasturnat peste un autoturism, potrivit Agerpres. Accidentul a avut loc miercuri in Vrancea, pe E85, la.

Accident cumplit pe E85. Un sofer a murit iar autotrenul implicat in eveniment s-a rasturnat in afara carosabilului

Evenimentul rutier a avut loc pe cel mai circulat drum din Moldova, E85, in zona Calimanesti. Politistii fac cercetari la fata locului.

Accident neobisnuit in Flipine. Un politist a murit dupa ce a fost lovit de un cocos de lupta

Un ofiter de politie filipinez a fost ucis de un cocos in urma unui raid intr-o zona unde aveau loc lupte ilegale de cocosi.

Un reputat chirurg a murit dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Medicul chirurg Gabriel Mogos a murit in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Matei Bals din Capitala, unde era internat, la Terapie Intensiva. Acesta fusese transferat la Bucuresti de o luna de zile, dupa ce starea sa de sanatate se agravase.

inca un cadru medical a pierdut lupta cu COVID-19: Un renumit chirurg din Craiova a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Un cunoscut chirurg din Craiova, infectat cu coronavirus, a murit vineri dimineata. Este vorba despre profesorul Dr. Dan Gabriel Mogos. Fiul sau este cel care a anuntat ca medicul in varsta de 72 de ani s-a.

Un jandarm a murit dupa ce s-a infectat cu COVID-19. Mesajul pe care l-a scris in urma cu cateva zile: O lupta groaznica. Protejati-va cat puteti

Ionut Campean, capitan in cadrul Jandarmeriei Sibiu, a decedat dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus si a dezvoltat o forma severa a bolii. in varsta de 43 de ani acesta era internat la Spitalul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )