Libnet.ro
UNICEF

23:45

Accident groaznic pe strada pe care sta presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
 Accident groaznic pe strada pe care sta presedintele Klaus Iohannis

Un sofer de 28 de ani a produs un accident pe strada Balea, masina in care se afla fiind un morman de fiare. Tanarul, insa, a scapat nevatamat si a iesit singur din vehicul, scrie. continuă pe Antena3

Presedintele Bundestag-ului s-a intalnit la Bucuresti cu presedintele Klaus Iohannis, dar nu si cu omologii sai din Parlamentul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri la Cotroceni, cu presedintele Bundestag-ului, Norbert Lammert, potrivit unui comunicat al Presedintiei. Curios este ca seful Bundestag nu a avut intalniri si cu vreunul dintre sefii celor doua camere ale Parlamentului din Romania, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea.

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare de condoleante lui Vladimir Putin, dupa explozia de la o statie de metrou din Sankt Petersburg

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, marti, o scrisoare de condoleante omologului sau rus, Vladimir Putin, ca urmare a atentatului care a avut loc, luni, la o statie de metrou din orasul Sankt Petersburg.

Noi decrete semnate de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele de acreditare a ambasadorilor Romaniei in Kazahstan si Tadjikistan, Singapore si Republica Populara Chineza. Potrivit unui comunicat al.

Klaus Iohannis: Avem nevoie de majoritati care sa nu comita abuzuri!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, laConferinta internationala Interactiunea dintre majoritatea politica si opozitie intr-o democratie, gazduita la Palatul Cotroceni, ca av.

Klaus Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe data de 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis le-a trimis presedintilor celor doua camere ale Parlamentului o scrisoare in care cere sa se adreseze legislativului cu un mesaj pe data de 9 mai, cu ocazia sarbatoririi a 140 de ani de la Proclamarea Independentei de Stat a Romaniei, precum si cu ocazia Zilei Europei.

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleante lui Vladimir Putin: Seful statului a subliniat importanta luptei coordonate impotriva terorismului si extremismului

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti, 4 aprilie, un mesaj de condoleante presedintelui rus Vladimir Putin in urma atacului care a lovit luni metroul din Sankt Petersburg. Cu aceasta ocazie,.

Klaus Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului a adresat, vineri, o scrisoare presedintelui Senatului, Calin.

FOTO. Klaus Iohannis: Dictatura majoritatii nu trebuie sa afecteze jocul democratic. intr-o societate democratica solida, majoritatea si opozitia trebuie sa actioneze pentru interesul public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca dictatura majoritatii, pe baza careia se iau deciziile in democratie, nu trebuie sa duca la democratura.

Klaus Iohannis, sageti catre PSD: Majoritatea trebuie sa fie constienta ca si ea, la randul sau, va deveni candva minoritate

Presedintele Klaus Iohannis a tinut, joi, un discurs in deschiderea Conferintei Internationale privind relatia dintre majoritate si opozitie, organizata alaturi de Consiliul Europei. Seful statului s-a co.

Klaus Iohannis: Dictatura majoritatii nu trebuie sa afecteze jocul democratic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca dictatura majoritatii, pe baza careia se iau deciziile in democratie, nu trebuie sa duca la democratura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )