Libnet.ro
UNICEF

14:30

Accident in lant cu 25 de masini pe o sosea din Italia: Doua persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite (VIDEO)

B1 B1,
Accident in lant cu 25 de masini pe o sosea din Italia: Doua persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite (VIDEO)

Carambol pe o sosea din regiunea italiana Piemont. Doi oameni au murit si alti 30 au fost raniti intr-un accident in lant in care au fost implicate 25 de masini, informeaza. continuă pe B1

Tulpina britanica ar putea deveni dominanta in Europa in lunile urmatoare, avertizeaza Ministerul Sanatatii din Italia

Mutatia britanica a coronavirusului ar putea deveni dominanta in toata Europa in lunile urmatoare, avertizeaza Ministerul italian al Sanatatii. Un procent de 17,8% din noile cazuri de COVID-19 in Italia sunt infectari cu noua varianta a SARS-CoV-2, aparuta in Marea Britanie, procent apropiat de cel intalnit in restul Europei.

Accident in lant pe o autostrada din SUA: Peste 130 de masini s-au transformat in mormane de fiare (VIDEO)

Un accident grav de circulatie s-a produs pe o autostrada din Texas. Peste 130 de masini au fost implicate intr-un carambol cauzat de polei care a facut franarea imposibila. in urma accidentului sase.

O masina a fost lovita de tren intr-o localitate din Iasi: Doua persoane au murit in urma impactului (VIDEO)

Accident grav in judetul Iasi. Doua persoane, un barbat si o femeie, au murit dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren. Tragedia a avut loc in localitatea Vladeni, iar trenul care a.

CORONAVIRUS |Tulpina britanica ar putea fi dominanta in Europa, in urmatoarele luni. Ministrul Sanatatii din Italia: Vaccinurile continura sa fie eficiente

In Italian, un procent de 17,8% dintre cazuri aparute de COVID-19 sunt infectari cu tuplina britanica a noului coronavirsu, iar ministrul Sanatatii din peninsula avertizeaza ca aceasta ar putea fi dominanta.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )