Libnet.ro
UNICEF

12:00

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. IMAGINI cu primii raniti care vor pleca spre Romania. Avionul va transporta 12 pacienti

Antena3 Antena3,
ACCIDENT iN MUNTENEGRU. IMAGINI cu primii raniti care vor pleca spre Romania. Avionul va transporta 12 pacienti

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, primul avion militar va porni spre Romania avand la bord un numar de 12 pacienti. UPDATE: Secretarul de Stat, Raed Arafat, a declarat corespondentului Antena 3, Sonia Simionov,. continuă pe Antena3

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. IMAGINI cu primii raniti care vor pleca spre Romania

UPDATE 14:00- Operatiunea de salvare a ranitilor din Muntenegru merge conform planului. Primul avion cu romanii raniti in Muntenegru are motoarele pornite la aceasta ora. La bord, se afla pacientii aflati in.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. IMAGINI cu primii pacienti de la Terapie Intensiva, urcati in Ambulante si transportati la aeroport

UPDATE: Secretarul de Stat, Raed Arafat, a declarat corespondentului Antena 3, Sonia Simionov, ca primii transportati sunt pacientii de laTerapie Intensiva, dar care nu sunt ventilati mecanic. UPDATE: Primul.

ACCIDENT MUNTENEGRU. A doua aeronava militara cu raniti a sosit la Otopeni.

A doua dintre aeronavele Fortelor Aeriene care asigura transportul cetatenilor romani implicati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 20. 50, la Baza 90 Otopeni, aceasta transportand ultimii 18 pacienti, informeaza Mediafax. In avionul Hercules, care a preluat cel de-al doilea grup de raniti de la Podgorica, sunt 18 pacienti, care vor fi de asemenea internati la spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni. La Baza 90 sunt pregatite pentru a prelua ranitii cinci .

ACCIDENT MUNTENEGRU: Toti cei 12 raniti din primul avion au fost preluati de ambulante.

Toti cei 12 raniti, care au fost adusi din Muntenegru cu primul avion, au fost preluati de ambulante, in mai putin de o ora, pentru a fi internati la spitalele Floreasca, Universitar, Bagdasar-Arseni si Elias din Capitala, transmite Mediafax. La Baza 90, unde a aterizat, in jurul orei 18. 00, avionul Spartan, cu care au fost transportati ranitii aflati in stare mai grava, au fost pregatite cinci ambulante pentru transport de victime multiple, cu cate patru targi, si patru ambulante cu .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Arafat: Peste 25 de medici si asistente vor supraveghea ranitii.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat, luni, ca persoanele ranite in accidentul din Muntenegru care vor fi aduse in tara, marti, cu doua avioane militare, vor fi supravegheate de peste 25 de medici si asistente, aeronavele fiind asteptate la Podgorica in jurul orei 9. 00, informeaza Mediafax. Secretarul de stat a mai spus ca cele doua avioane apartin Fortelor Aeriene Romane, fiind vorba de un avion mare Hercules, si unul mai mic, Sparatan, ambele echipate cu .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Unde se poate DONA sange pentru victimele din Muntenegru.

Persoanele care vor sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, transmite Mediafax. Cetatenii care doresc sa doneze sange pentru persoanele ranite in urma accidentului din Muntenegru sunt invitate incepand de maine dimineata la Institutul National de Hematologie, strada Constantin Caracas nr. 2 - 8, Sector 1, Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. Politistii .

ACCIDENT Muntenegru. Repatrierea ranitilor, in etape. Unde vor fi internate victimele.

Luni seara, autoritatile romane au reusit sa stabileasca identitatea uneia din cele doua victime care nu fusese identificata, iar marti dimineata, cele doua aeronave vor transporta, in etape, ranitii la Bucuresti, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse marti in Romania. Autoritatile instituie zi de doliu national De asemenea, celula de criza a MAE mai precizeaza ca echipa mixta trimisa de autoritatile .

Accident Muntenegru. Patronii firmei de transport vor fi audiati marti de procurorii Parchetului General

Stefan Grigore si Mihaela Iuliana Grigore, patronii firmei de transport care a dus in Muntenegru romanii din autocarul groazei prabusit duminica, vor fi audiati, marti dupa-amiaza, la Parchetul General, potrivit unor surse judiciare.

Statul a fumat banii din taxa pe viciu. Fumatorii care vor sa renunte la tigari nu mai primesc medicamente gratuit

Fumatorii care vor sa scape de acest viciu nu mai primesc gratuit medicamentele anti-fumat. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii, care a alocat anul acesta pentru programul Stop fumat doar 200. 000 de lei,.

ACCIDENT MUNTENEGRU. MAE: Romanii cei mai grav raniti, adusi primii in tara.

Primele victime ale accidentului din Muntenegru repatriate vor fi cele mai grav ranite, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Al doilea transport va aduce romanii a caror stare este stabila, iar cea de-a treia aeronava va repatria corpurile neinsufletite ale romanilor decedati, precum si bunurile si valorile personale ale acestora, care au putut fi recuperate de la locul accidentului, potrivit informatiilor transmise de celula de criza MAE. Citeste si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )