Libnet.ro
UNICEF

18:45

Accident rutier pe Soseaua Bucuresti - Magurele. Sapte persoane au fost ranite, dintre care trei sunt in stare grava

România Liberă România Liberă,
Accident rutier pe Soseaua Bucuresti - Magurele. Sapte persoane au fost ranite, dintre care trei sunt in stare grava

Sapte persoane au fost ranite, marti seara, intr-un accident care a avut loc pe soseaua Bucuresti - Magurele. Patru dintre raniti, cu varste intre 18 si 22 de ani, sunt in stare grava, informeaza Brigada Rutiera. continuă pe România Liberă

Accident rutier pe soseaua Bucuresti-Magurele: Patru persoane au fost ranite grav

Un accident rutier s-a produs marti seara pe Soseaua Bucuresti-Magurele, patru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani fiind grav raniti, informeaza Agerpres, citand Brigada Rutiera a.

Accident cu sapte raniti pe Soseaua Bucuresti-Magurele, victimele au varste intre 18 si 22 de ani

Sapte persoane au fost ranite, dintre care patru grav, intr-un accident care a avut loc, marti seara, pe Soseaua Bucuresti-Magurele, anunta Brigada Rutiera a Capitalei. Cei patru raniti grav au fost transportati la mai multe spitale.

Un barbat si-a pierdut viata in urma unui accident rutier pe DN1

Un barbat de 31 de ani a murit luni dimineata, in urma unui accident rutier de pe DN1, iar traficul a fost blocat, potrivit Libertatea. Soferul unui autoturism marca Dacia Logan se afla in zona.

FOTO + VIDEO. Explozie puternica in centrul Chinei. Sapte persoane au murit, aproape 100 au fost ranite

Cel putin sapte persoane au murit si aproape 100 au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un oras din centrul Chinei, ca urmare a unei explozii puternice.

Incidente la marsul Lupta pentru Basarabia din Bucuresti. Mai multe persoane au fost retinute de jandarmi

Cativa participanti la marsul Lupta pentru Basarabia organizat de Platforma Unionista Actiunea 2012 au fost retinuti, sambata, in Piata Victoriei, dupa ce unii dintre manifestanti au incercat sa forteze cordonul de jandarmi,.

Accident rutier cu sapte victime la intrarea in Slatina. Patru au ajuns la spital. Autospeciala de descarcerare n-a mai ajuns, fiind implicata in alt accident

Doua masini au fost implicate, astazi, in jurul orei 13,30, intr-un accident produs la intrarea in Slatina, pe podul peste raul Olt, patru din cei sapte pasageri prezenti in cele doua autoturisme fiind transportati la spital. Autospeciala de descarcerare nu a mai ajuns la locul evenimentului, fiind implicata intr-un alt accident.

Accident soldat cu ranirea a trei persoane, pe DN1. Traficul rutier este blocat intre Brasov si Predeal

Trei persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, in localitatea Timisu de Jos. Astfel, traficul rutier este blocat, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Accident rutier grav la Cilieni. Un tanar si-a pierdut viata

Un tanar de 20 ani a fost ranit si un altul cu doar un an mai mic si-a pierdut viata intr-un grav accident petrecut vineri-seara pe raza localitatii Cilieni din judetul Olt.

Accident rutier provocat de un sofer beat: a lovit cu masina o tanara care isi plimba fiica si a fugit de la locul faptei

O femeie de 20 de ani a ajuns in spital, dupa ce a fost lovita de masina condusa de un sofer baut. Tanara purta in brate fiica de un an. Desi a vazut ca victima s-a prabusit pe marginea soselei, barbatul si-a continuat drumul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )