Libnet.ro
UNICEF

10:45

Accident rutier in Ungaria, soldat cu 3 morti si zeci de raniti. MAE: Se pare ca victimele sunt cetateni romani (FOTO)

B1 B1,
Accident rutier in Ungaria, soldat cu 3 morti si zeci de raniti. MAE: Se pare ca victimele sunt cetateni romani (FOTO)

Un accident rutier, soldat cu trei morti si 33 de raniti, a avut loc, vineri dimineata, pe autostrada M5 din Ungaria, in apropierea Budapestei. Ministerul de Afaceri Externe a anuntat ca, din primele informatii. continuă pe B1

Accident rutier in Ungaria, soldat cu 3 romani morti si 18 raniti. MAE: Soferul microbuzului cu romani nu e vinovat de accident (VIDEO)

UPDATE: Purtatorul de cuvant al MAE, Brandusa Predescu, citata de Mediafax, a declarat ca una dintre cele 18 persoane ranite se afla intr-o stare mai greva, aceasta fiind preluata de la locul accidentului cu.

Teribil accident rutier la Mamaia. Un batran a fost omorat pe trecerea de pietoni de un motociclist vitezoman

Un barbat de 62 ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier petrecut chiar pe trecerea de pietoni. Victima, un paznic din statiunea Mamaia a murit pe loc, iar motociclistul a ajuns in stare grava la spital.

FOTO ACCIDENT in UNGARIA: Cum arata avionul Spartan care-i va aduce pe cei 18 ranitii in ...

In avionul C-27J Spartan trimis de Armata Romana in Ungaria sa aduca ranitii in tara, a fost dotat cu absolut toata aparatura necesara pentru a le asigura acestora o calatorie care sa nu le puna viata in pericol. Secretarul de stat Raed Arafat, conducatorul acestei misiuni umanitare a declarat ca sunt inclusiv locuri pentru terapie intensiva. CITITI SI: FOTO: ACCIDENT in UNGARIA. Trei romani au murit, iar alti 18 au fost raniti intr-un accident pe Autostrada M5 Echipa condusa de Raed Arafat .

ACCIDENT in UNGARIA: Soferul microbuzului romanesc nu va fi anchetat pentru moartea celor ...

Soferul microbuzului plin cu romani care a fost implicat in accidentul de pe M5, vineri dimineata, in Ungaria, nu se face vinovat de moartea celor trei persoane din Galati, potrivit Ministerului Afacerilor Externe MAE) Microbuzul romanesc era stationat intr-o coloana, in momentul in care lovit de un tir care mergea cu 70-80km/h. CITITI SI: ACCIDENT in UNGARIA. Trei romani au murit, iar alti 18 au fost raniti intr-un accident pe Autostrada M5 Vorbim de un tir de 42 de tone, 70-80 de .

ACCIDENT in UNGARIA. Soferul bulgar suspectat de producerea accidentului din Ungaria a fost ...

ACCIDENT in UNGARIA. Politia ungara l-a arestat pe soferul bulgar suspectat de producerea accidentului pe autostrada M5, la 25 de kilometri sud-est de Budapesta, in care au murit trei cetateni romani, iar alti sase sunt grav raniti, a anuntat vineri seara politia pe site-ul sau de Internet, transmite Mediafax. Un camion de 42 de tone cu numere de inmatriculare bulgaresti, care se indrepta spre Budapesta, a intrat vineri dimineata in vehiculele oprite in coloana intr-un ambuteiaj pe autostrada, .

ACCIDENT in UNGARIA. Avionul care va duce echipa medicala la Budapesta va decola in scurt timp.

RAED ARAFAT: Avionul este pregatit. Echipa este formata din PATRU medici si SAPTE asistenti medicali. Avionul este pregatit cu echipamente de terapie intensiva. --- Avionul Spartan, care va duce echipa medicala coordonata de secretarul de stat Raed Arafat va decola in scurt timp de la Baza Aeriana 90. CITITI SI: FOTO: ACCIDENT in UNGARIA. Trei romani au murit, iar alti 18 au fost raniti intr-un accident pe Autostrada M5 MAi multe echipaje de la SMURD au ajuns deja la baza aeriana si .

Tragedie pe DN 24. Doi frati din Cosmesti au murit intr-un accident rutier produs in aceasta dimineata

Accidentul a avut loc din cauza vitezei, in conditii de carosabil umed. Alte doua persoane au suferit rani in urma evenimentului rutier.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )