Libnet.ro
UNICEF

05:30

Accident teribil in Calarasi. Doi barbati au murit dupa ce au cazut cu masina intr-un canal

Antena3 Antena3,
Accident teribil in Calarasi. Doi barbati au murit dupa ce au cazut cu masina intr-un canal

Doi barbati au murit, dupa ce au cazut cu masina in canal. Tragedia s-a produs intr-o curba, pe fondul vizibilitatii reduse, autorismul plonjand in apa. Pompierii au fost solicitati sa intervina. continuă pe Antena3

Accident teribil pe autostrada. Zece persoane au murit, iar alte 40 au fost grav ranite dupa ce un tir scapat de sub control a facut ravagii

Zece oameni au murit si alti 40 au fost raniti in urma unui accident grav, produs pe o autostrada din Mexic. Accidentul a fost provocat de un tir incarcat cu produse de curatenie, care se pare ca ar fi ramas.

Spitalul Zimnicea, unde o asistenta a murit dupa ce a facut accident vascular la serviciu, amendat cu 1.500 de lei de catre ITM Teleorman

Spitalul Zimnicea, unde o asistenta a murit dupa ce a facut un accident vascular la serviciu, a fost amendat cu 1. 500 de lei de catre ITM Teleorman, pentru nemarcarea orelor lucrate si turele de 12 ore care nu erau urmate de o zi de odihna, relateaza Mediafax.

Tragedie in Iasi. Un copil a murit dupa ce a fost lovit de cal

Un copil de 11 din Todiresti, Iasi, a murit dupa ce a fost lovit de cal. Medicii au intervenit, insa micutul nu a mai putut fi salvat, potrivit observator. tv. Politistii fac cercetari in acest.

UPDATE Somalia: Cel putin 22 persoane au murit, dupa ce doua masini capcana au explodat

Cel putin 22 persoane au murit dupa ce doua masini capcana au explodat vineri in apropiere de un hotel, situat aproape de sediul Departamentului de Investigatii Criminale din Mogadishu, a spus politia, relateaza Reuters si AFP.

Tragedie! Actorul a murit dupa ce a ajuns la spital, in stare grava

Lumea actoriei a pierdut inca un talent! Un indragit actor a murit dupa ce a fost transportat de urgenta la spital, in stare grava. Citeste continuarea.

ACCIDENT TERIBIL pe autostrada. Sunt ZECI de victime!

10 oameni au murit si 30 au fost raniti intr-un grav accident produs pe o autostrada din Mexic, informeaza mexiconewsdaily. com. Un TIR incarcat cu produse de curatenie a intrat cu viteza in masinile.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT dupa ce a facut INFARCT la Craiova! Romania, in LACRIMI

Un fost bariton al Filarmonicii Oltenia a murit in urma unui infarct facut in timpul unor repetitii sustinute la Craiova. Este vorba despre diaconul Mircea Mihail Tudora care a suferit un infarct similar c.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A murit dupa ce a facut STOP CARDIAC la Craiova! Romania, in lacrimi

Un fost bariton al Filarmonicii Oltenia a murit in urma unui infarct facut in timpul unor repetitii sustinute la Craiova. Este vorba despre diaconul Mircea Mihail Tudora care a suferit un infarct similar c.

Un fost campion la box a murit, dupa ce a mancat un aliment preferat de multi romani

Un fost boxera muritin timpul unui concurs televizat de mancat croasante in Argentina. Mario Melo avea 56 de ani sis-a sufocat, dupa ce a mancatdoua croasante. Un fost boxer pariase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )