Libnet.ro
UNICEF

14:00

ACCIDENT teribil provocat de un SOFER BAUT! Mai multe persoane au MURIT! BILANTUL VICTIMELOR

B1 B1,
ACCIDENT teribil provocat de un SOFER BAUT! Mai multe persoane au MURIT! BILANTUL VICTIMELOR

Doua persoane au murit, vineri seara, intr-un accident rutier petrecut in comuna Slatioara, din judetul Olt, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Victimele aflate in stop cardio-respirator nu au. continuă pe B1

inca un ACCIDENT teribil provocat de un SOFER LIVE pe Facebook! Mai multe persoane au MURIT! BILANTUL VICTIMELOR

Doua persoane au murit, vineri seara, intr-un accident rutier petrecut in comuna Slatioara, din judetul Olt, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Soferul vinovat de producerea accidentului facea live.

GRAV accident in Germania! Bilantul victimelor. Mai multe elicoptere si echipaje de salvare intervin ACUM

Stare de alerta in Germania in urma unui grav accident rutier, care a avut loc pe o autostrada din sud-vestul tarii. Un autocar a fost implicat in accident, 30 de persoane fiind ranite, iar o alta a.

Accident de circulatie provocat de un sofer care a ignorat un indicator de circulatie. O persoana a fost ranita

Un barbat de 52 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a patruns intr-o intersectie fara sa respecte semnificatia unui indicator de circulatie, lovind in plin un autovehicul care circula pe drumul prioritar.

Perchezitii in mai multe judete, la persoane suspectate de furturi din sedii de firme

Politistii fac miercuri perchezitii in mai multe judete, la locuintele unor persoane suspectate de furturi din sediile unor firme, prejudiciul fiind estimat la peste 50. 000 de lei.

VIDEO UPDATE Atac armat n SUA: Cel putin cinci persoane au fost ucise n sediului unui ziar din Annapolis, Maryland, dupa ce un barbat a tras prin usa de la intrare

Mai multe persoane si-au pierdut viata dupa ce un barbat a tras numeroase focuri de arma in apropierea sediului unui ziar din orasul Annapolis, din statul american Maryland, informeaza Fox News. UPDATE 00:05 Exista cinci persoane decedate si alte persoane care sunt grav ranite, a declarat Bill Krampf, seful interimar al politiei locale, citat de AFP. UPDATE 23:45 Politia considera ca a fost vorba de un atac al unui individ si ca nu exista suspiciuni dee un atac terorist Reuters)UPDATE 23:10 Cel putin patru oameni au fost impuscati mortal dupa ce un barbat a deschis focul la sediulunui ziar din orasul Annapolis, statul american Maryland, informeaza CBS News, citat de news. ro.

Efectele protestului din Parlament: Interzis pentru USR sa mai invite persoane la Camera Deputatilor. Plus: Ce reguli stricte sunt impuse la Senat

Conducerea Camerei Deputatilor a votat marti o hotarare, la propunerea deputatului PSD Florin Iordache, prin care i se interzice, in mod exclusiv, grupului deputatilor Uniunii Salvati Romania sa mai invite persoane la Camera Deputatilor, aceasta fiind o urmare a protestului organizat saptamana trecuta langa sala de plen de catre 9 cetateni care au intrat ca invitati ai celor de la USR. De asemenea, s-a votat in Biroul Permanent, ca pe holul de langa sala de plen sa nu mai aiba voie decat parlamentarii, reprezentantii presei si angajatii parlamentului.

VIDEO. Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Cum s-a terminat totul

Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Baietii au pus la cale un experiment social sa vad cum reactioneaza oamenii pe strada cand sunt pusi.

Robert Negoita: Cetatenii Sectorului 3 cu mai multe locuri de parcare de resedinta trebuie sa aleaga unul

Cetatenii din Sectorul 3 al Capitalei cu mai multe locuri de parcare de resedinta trebuie sa aleaga unul pe care vor sa il pastreze, a anuntat primarul Robert Negoita.

Opt ani de inchisoare pentru un tanar de 26 de ani care si-a omorat fratele cu mai multe lovituri de cutit

Un tanar care si-a omorat fratele mai mare cu mai multe lovituri de cutit a fost condamnat la opt ani de inchisoare printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Ploiesti. in prima instanta, criminalul primise o pedeapsa cu un an si patru luni mai mica.

INHGA: Cod portocaliu de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara, printre care si Ialomita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis cod portocaliu si cod galben de inundatii de vineri pana duminica pentru mai multe bazine hidrografiece din tara, printre care si Ialomita. Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, se vor forma viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )