Libnet.ro
UNICEF

23:00

Robert Negoita: Cetatenii Sectorului 3 cu mai multe locuri de parcare de resedinta trebuie sa aleaga unul

Hotnews Hotnews,
 Robert Negoita: Cetatenii Sectorului 3 cu mai multe locuri de parcare de resedinta trebuie sa aleaga unul

Cetatenii din Sectorul 3 al Capitalei cu mai multe locuri de parcare de resedinta trebuie sa aleaga unul pe care vor sa il pastreze, a anuntat primarul Robert Negoita. continuă pe Hotnews

VIDEO. Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Cum s-a terminat totul

Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Baietii au pus la cale un experiment social sa vad cum reactioneaza oamenii pe strada cand sunt pusi.

Opt ani de inchisoare pentru un tanar de 26 de ani care si-a omorat fratele cu mai multe lovituri de cutit

Un tanar care si-a omorat fratele mai mare cu mai multe lovituri de cutit a fost condamnat la opt ani de inchisoare printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Ploiesti. in prima instanta, criminalul primise o pedeapsa cu un an si patru luni mai mica.

INHGA: Cod portocaliu de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara, printre care si Ialomita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis cod portocaliu si cod galben de inundatii de vineri pana duminica pentru mai multe bazine hidrografiece din tara, printre care si Ialomita. Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, se vor forma viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri.

Ploaia a facut ravagii la Chisinau: suvoaiele de apa au oprit troleibuzele din mers pe mai multe strazi

Din cauza nivelului ridicat al apei pe unele sectoare de drum, mai multe troleibuze si-au sistat aseara circulatia, pasagerii vazandu-se nevoiti sa-si continue calea pe jos. Unii si-au manifestat nemultumirea ca au platit calatoria, dar nu au ajuns la destinatie si nici banii nu le-au fost intorsi.

VIDEO Curti, drumuri si strazi inundate in mai multe localitati din Teleorman. Un copac cazut pe drumul ce leaga Alexandria de Turnu Magurele

Mai multe localitati din judetul Teleorman sunt afectate de precipitatiile abundente din ultimele ore. Apele au inundat curtile oamenilor, drumuri comunale si strazi. Un copac a cazut pe drumul ce leaga Alexandria de Turnu Magurele, iar circulatia este, momentan, blocata pe ambele sensuri. Nu sunt victime.

VIDEO Case, drumuri si strazi inundate in mai multe localitati din Teleorman. Imagini din zona cea mai afectata

Mai multe localitati din judetul Teleorman sunt afectate de precipitatiile abundente din ultimele ore. Apele au inundat casele si curtile oamenilor, drumuri comunale si strazi. Nu sunt victime.

VIDEO Case, drumuri si strazi inundate in mai multe localitati din Teleorman. Imagini din Calomfiresti, zona cea mai afectata

Mai multe localitati din judetul Teleorman sunt afectate de precipitatiile abundente din ultimele ore. Apele au inundat casele si curtile oamenilor, drumuri comunale si strazi. Nu sunt victime.

O romanca a jefuit mai multe case in Germania

O romanca, in varsta de 28 de ani, a jefuit mai multe case din zona Unna, in vestul Germaniei. Femeia a inceput seria de jafuri la jumatatea lunii martie a acestui an, in Unna, Hagen, Witten si Kreuztal.

Numarul si durata incidentelor de securitate n retelele telecom au crescut n 2017: Constanta si Vaslui au fost judetele cu cele mai multe incidente / Giurgiu si Covasna, cel mai putin afectate

334 de incidente de securitate cu impact semnificativ asupra retelelor si serviciilor de comunicatii electronice au avut loc anul trecut, in crestere cu 20% fata de 2016, afectand in total peste 10 milioane de conexiuni, a anuntat miercuri arbitrul telecom ANCOM). Durata medie a unui incident a crescut de la 7 ore si 31 minute in 2016, la 8 ore si 49 minute in 2017. Judetele cu cele mai multe incidente au fost Constanta 40 incidente), Vaslui 35 incidente), Timis 32 incidente) si Buzau 31 incidente), si cel mai putin afectate au fost Giurgiu si Covasna, cu 11 incidente.

Perchezitii in mai multe judete, la persoane suspectate de furturi din sedii de firme

Politistii fac miercuri perchezitii in mai multe judete, la locuintele unor persoane suspectate de furturi din sediile unor firme, prejudiciul fiind estimat la peste 50. 000 de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )