Libnet.ro
UNICEF

00:07

Opt ani de inchisoare pentru un tanar de 26 de ani care si-a omorat fratele cu mai multe lovituri de cutit

Adevărul Adevărul,
Opt ani de inchisoare pentru un tanar de 26 de ani care si-a omorat fratele cu mai multe lovituri de cutit

Un tanar care si-a omorat fratele mai mare cu mai multe lovituri de cutit a fost condamnat la opt ani de inchisoare printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Ploiesti. in prima instanta, criminalul primise o pedeapsa cu un an si patru luni mai mica. continuă pe Adevărul

UPDATE Brasov: Copilul de opt ani disparut in padure in timp ce se afla cu tatal si fratii sai la cules de ciuperci a fost gasit

Baiatul in varsta de opt ani din judetul Brasov disparut in padure in timp ce se afla impreuna cu tatal sau si cu fratii sai la cules de ciuperci a fost gasit marti seara. Baiatul se ratacise la un moment dat, el nefiind gasit de membrii familiei, iar acestia au cerut sprijinul autoritatilor.

ICCJ ar putea pronunta joi sentinta in dosarul campusului social Henri Coanda, in care DNA a cerut condamnari de 7 ani de inchisoare pentru Radu Mazare si pentru fratele sau

ICCJ ar putea pronunta joi sentinta in dosarul campusului social Henri Coanda, in care DNA a cerut condamnari de 7 ani de inchisoare pentru Radu Mazare si pentru fratele sau, ei fiind judecati pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita si fals in declaratii.

Profesorul universitar Dan Pacurariu, 18 ani de inchisoare pentru crima

Profesorul universitar Dan Pacurariu a fost condamnat la inchisoare, dupa 20 de ani de cand si-a omorat iubita, o profesoara de limba chineza pe care o cunoscuse pe vremea cand aceasta era.

Au descoperit o crima abia dupa opt ani. Ce pedeapsa risca vinovatii

Doi barbati de 29 de ani, din raionul Drochia, au comis o crima in anul 2010, dar a fost descoperita abia acum. Victima a fost data in urmarire in urma cu opt ani, insa acum a fost descoperit locul.

Crima descoperita dupa opt ani. Doi barbati sunt suspectati de omor

Doi barbati, ambii de 29 de ani, domiciliati in raionul Drochia, sunt suspectati de omorul unui barbat, crima savarsita in anul 2010. Victima a fost data in urmarire acum opt ani, dar abia acum a fost descoperit locul inhumarii, transmite IPN.

Un tanar care si-a omorat fratele, condamnat la sase ani si opt luni de inchisoare

Un tanar care si-a omorat fratele mai mare cu mai multe lovituri de cutit a fost condamnat de prima instanta la sase ani si opt luni de inchisoare. Curtea de Apel Ploiesti urmeaza sa se dea marti sentinta finala.

Martori trimisi dupa gratii. Trei tineri, condamanti la inchisoare pentru marturie mincinoasa in cazul fratilor care au ucis un tanar in plina strada

Gabriel si Luigi Teodorescu, doi frati din Craiova, au fost condamnati in luna mai la 38 de ani de inchisoare pentru ca au ucis un tannar in plina strada. Trei martori din dosar au fost trimisi si ei dupa gratii pentru marturie mincinoasa.

Ginerele regelui asfaltului a fost incarcerat. Cat va executa in mod efectiv din pedeapsa de 16 ani de inchisoare

Politistii de investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au pus in aplicare mandatul privind executarea pedepsei emis de instanta pe numele lui Cornel Selaru, ginerele omului de afaceri Emil Savin. Joi, 28 iunie, Curtea de Apel Iasi l-a condamnat definitiv pe Selaru la 16 ani de inchisoare.

Un cunoscut producator american de film, condamnat la 8 ani de inchisoare. Despre cine este vorba si ce acuzatii i s-au adus FOTO

Producatorul american David Bergstein 55 de ani) care a lucrat la filme ca Laws of Attraction si Before the Devil Knows Youre Dead, a fost condamnat la 8 ani de inchisoare pentru frauda.

ESEC pentru DNA. Instanta a ACHITAT un deputat PSD si un fost presedinte de Consiliu Judetean. Procurorul ceruse 7 ani de inchisoare pentru ei

Curtea Suprema i-a achitat pe deputatul Mircea Draghici si pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, intr-un dosar in care procurorul DNA ceruse cate sapte ani de inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )