Libnet.ro
UNICEF

01:06

Accidentul aviatic din Apuseni face o a treia victima.

România Liberă România Liberă,
Accidentul aviatic din Apuseni face o a treia victima.

Pacienta care astepta ficatul dupa care plecase echipa medicala din avionul prabusit in Muntii Apuseni a murit. Numele ei a fost taiat de pe lista de transplant la o saptamana dupa accidentul aviatic. Daca pe 20 ianuarie medicii plecati dupa un ficat la Oradea s-ar fi intors cu bine la Bucuresti, Floarea Mihai, 62 de ani, ar fi primit o sansa la viata. Dar avionul echipei medicale s-a prabusit undeva in munti, unde doi oameni si-au pierdut viata si alti cinci au fost raniti. Miercuri noapte, . continuă pe România Liberă

Procurorul general, Tiberiu Nitu: 20 de persoane au fost audiate in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat joi ca in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni se fac in continuare cercetari si ca pana in prezent au fost audiate 20 de persoane.

Tragedia aviatica din Apuseni a mai facut o victima. Femeia care urma sa faca transplantul de ficat a murit

Tragedia aviatica din Apuseni a mai facut o victima. Femeia care avea nevoie de ficatul dupa care plecasera medicii in avionul pilotat de Adrian Iovan a murit, dupa o lunga suferinta. Pacienta de 62 de ani era.

Accidentul aviatic din Muntii Apuseni a facut a treia victima: Femeia care astepta ficatul pentru transplant a fost inmormantata astazi

A treia victima din tragedia aviatica din Muntii Apuseni, in urma careia si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si medicul rezident Aura Ion, a fost, astazi, inmormantata. Este vorba de Floarea Mihai, din Pitesti, care astepta sa primeasca ficatul dupa care plecasera medicii care s-au prabusit cu avionul.

Salvatorii din Horea, audiati ca martori de procurorii militari in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

Procurori militari din cadrul Parchetului General sunt prezenti miercuri in orasul Cimpeni, judetul Alba, unde au loc audieri de martori in dosarul accidentului aviatic din Apuseni. Printre peesoanele audiate se afla primarul si viceprimarul comunei Horea, dar si primii salvatori care au ajuns la locul accidentului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )