Libnet.ro
UNICEF

13:00

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier. Soferii, direct inchisoare cu executare

Playtech Playtech,
Accidentul provocat de Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier. Soferii, direct inchisoare cu executare

Anuntul vine in urma dezastrului auto produs la inceputul lunii de fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul provocat de Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier, asa cum il cunosc soferii romani. Accidentul lui Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier! in urma accidentului grav de circulatie pe care Mario Iorgulescu l-a provocat, un tanar de 24 de . continuă pe Playtech

Propuneri de modificare a Codului Penal dupa accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Senatorul Robert Cazanciuc a inregistrat, joi, un proiect pentru modificarea Codului Penal in care sustine interzicerea suspendarii pedepsei pentru ucidere din culpa in conditiile in care fapta a avut loc in urma conducerii unui vehicul sub influenta alcoolului, a unor substante psihoactive ori daca soferul nu detine permis de conducere.

Procurorul general Bogdan Licu, despre Mario Iorgulescu: Mutarea lui din tara nu putea fi impiedicata. Nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala in zilele noastre (VIDEO)

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a explicat ca procurorii nu putea impiedica, prin niciun mijloc, plecarea lui Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, care a provocat un accident rutier soldat cu.

Baiatul lui in mormant, Mario Iorgulescu plecat din tara. Cum a reactionat tatal lui Dani Vicol la auzul transferului

Tatal lui Dani Vicol, barbatul care si-a pierdut viata in urma accidentului de circulatie provocat de Mario Iorgulescu, a reactionat dupa ce a aflat ca fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) si-a transferat fiul la o clinica privata din strainatate. Barbatul sustine ca transferul trebuia anuntat din timp. Tatal lui Dani Vicol a .

Cui apartinea avionul cu care a fost transportat Mario Iorgulescu in Italia. Operatiunea a costat peste 100.000 de euro

Mario Iorgulescu a fost mutat cu ajutorul unui avion din Spitalul Elias, loc in care s-a aflat inca de pe data de 8 septembrie, zi in care a produs un accident rutier violent in care a murit Dani Vicol. Cui apartine avionul si care este starea actuala a tanarului de 24 de ani? Cui apartinea .

SE RASUCESTE iN MORMANT! Mesajul de dincolo de MOARTE aparut pe pagina de Facebook a lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu: TI SE FACE PARUL MACIUCA

Familia si prietenii il plang de doua saptamani pe Dani Vicol, tanarul de 24 de ani care a murit in teribilul accident de circulatie provocat de Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal,.

Cum a aflat fiica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, despre moartea tatalui ei: Acum plange din orice

Fiica lui Dani Vicol, tanarul de 24 de ani mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu, in urma cu doua saptamani, a aflat ca tata el a murit. Acum copila plange din orice motiv si nu isi gaseste.

Cine este si ce meserie are mama lui Mario Iorgulescu. Gabriela este extrem de frumoasa, dar dupa scandal a luat o decizie radicala

Gabriela, mama lui Mario Iorgulescu, are o meserie care ar surprinde multi oameni. Cine este si cu ce se ocupa? Ce decizie radicala a luat dupa scandalul in care este implicata familia sa? Cine este si ce meserie are Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario? Despre tatal lui Mario, Gino Iorgulescu, presedinte al Ligii Profesioniste de .

in ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu. Anuntul care spulbera toate speculatiile

In ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu, autorul unui accident grav, in urma caruia un tanar a murit. Anuntul spulbera toate speculatiile. in ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu Mario Iorgulescu a fost scos din tara de familia sa, luni dimineata, 23 septembrie, si dus la tratament intr-un spital din Italia, .

Un nou scandal! Divort in familia lui Mario Iorgulescu. Ce s-a intamplat

Divort in familia lui Mario Iorgulescu, in timp ce acesta se afla internat in stare grava, dupa ce a fost transferat de urgenta la un spital din Italia. Ce s-a intamplat? Divort in familia lui Mario Iorgulescu Familia lui Gino Iorgulescu traverseaza o perioada grea, caci, in timp ce acestia trec prin clipe grele cu .

Oana Roman, atac dur la familia lui Mario Iorgulescu: A fost pe ascuns, sa raspunda penal

Oana Roman a transmis un mesaj dur familiei lui Mario Iorgulescu, dupa ce aceasta l-a transferat la o clinica privata din Milano, desi medicii au recomandat sa nu fie externat. Vedeta a precizat ca modul in care a actionat familia Iorgulescu lasa loc de speculatii, in conditiile in care totul s-a facut pe ascuns. Oana .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )