Libnet.ro
UNICEF

10:30

Aceasta nu este o scrisoare de campanie fara autor

Adevărul Adevărul,
Aceasta nu este o scrisoare de campanie fara autor

Transilvania va ramane parte romaneasca si europeana si nimeni nu va putea schimba acest lucru, iar religia si faptul ca cineva nu are copii sunt pur si simplu argumente aberante pentru a demonstra incompatibilitatea unui candidat la presedintia Romaniei. Traim intr-o tara si pe un continent plin de culturi si limbi diverse. continuă pe Adevărul

Scrisoarea unui tanar recent intors in Romania, dupa 4 ani de studii in Suedia

Transilvania va ramane parte romaneasca si europeana si nimeni nu va putea schimba acest lucru, iar religia si faptul ca cineva nu are copii sunt pur si simplu argumente aberante pentru a demonstra incompatibilitatea unui candidat la presedintia Romaniei. Traim intr-o tara si pe un continent plin de culturi si limbi diverse, scrieIulia Badea-Gueritee, editor Courrier International, Paris, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

O campanie fara egal!

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale a fost una fara precedent.

Aceasta este una dintre cele mai frumoase aplicatii pentru SMS-uri

QKSMS nu este o aplicatie foarte veche, insa deja a reusit sa atraga atentia unui public larg prin functionalitatea sa si prin usurinta cu care poate fi utilizata. Pe segmentul aplicatiilor pentru mesaje si-au facut de curand aparitia mai multi concurenti, fiecare dintre ei aducand ceva in plus. Motivul pentru care acest fenomen a aparut este ca varianta standard de Android KitKat nu a avut parte de propria aplicatie pentru mesagerie. in conditiile in care multi utilizatori au beneficiat de [].

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )