Libnet.ro
UNICEF

20:30

Acest scurt metraj facut in GTA 5 este mai bun decat filmele reale [VIDEO]

Playtech Playtech,
Acest scurt metraj facut in GTA 5 este mai bun decat filmele reale [VIDEO]

GTA 5 este unul dintre cele mai bine vandute jocuri din toate timpurile. La patru ani de la lansarea sa, el inca tine capul de afis in ceea ce priveste topurile din mai multetari. Potentialul sau de rejucabilitate depaseste orice limita. Pe scurt, avem de a face cu un joc fara varsta, care nu va []. continuă pe Playtech

Sefu-i sef: iata cum te asiguri ca pui in fruntea companiei cel mai bun om

O recrutarea defectuoasa poate avea efecte negative importante intr-un business, indiferent de functia despre care este vorba. Insa, cand in joc este o functie de conducere sau chiar cea mai importanta pozitie din companie, organizatiile vor din ce in.

Impact, cel mai bun plasament din BET-XT

Cu o apreciere de 6,3% in perioada 15-22 iunie, raportata la moneda euro, actiunile companiei ce activeaza in domeniul dezvoltarii si promovarii imobiliarelor Impact Developer and Contractor IMP) au reprezentat titlurile cu cea mai mare rentabilitate din cadrul indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Routerul wireless Tenda AC18 iti asigura cel mai bun internet la pret rezonabil

Poate ca Tenda nu ti-e foarte cunoscut printre companiile care vand routere wireless, dar ofera cateva solutii puternice la un cost mai mic decat concurenta. Cel mai nou exemplu e modelul AC18.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )