Libnet.ro
UNICEF

01:05

Panica la Londra: Lira sterlina a scazut la cel mai scazut nivel din 1985

B1 B1,
Panica la Londra: Lira sterlina a scazut la cel mai scazut nivel din 1985

Lira sterlina a scazut marti dimineata, ajungand la valoarea de 1,2770, fiind cel mai scazut nivel din 1985 pana azi. Lira a fost redusa pana la o cotatie de 1,2857 in raport cu. continuă pe B1

Aurul ajunge la cel mai scazut nivel dupa Brexit

Pretul aurului a scazut marti cu peste 1% si a coborat sub pragul de 1. 300 de dolari, ajungand astfel la cel mai redus nivel inregistrat de la votul britanicilor pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana. Evolutia vine dupa o intarire a dolarului ca.

Cresterea PIB poate atinge in acest an la cel mai ridicat nivel dupa criza financiara, de 4,4%

Potrivit economistilor UniCredit, cresterea PIB poate sa ajunga in acest an la cel mai ridicat nivel dupa criza financiara, de 4,4%, informeaza banca prin intermediul unui comunicat de presa.

Cel mai gustos tiramisu cu crema de cacao

Reteta de tiramisu a aparut pentru prima data in cartile de bucate acum 25 ani. Desertul si-a castigat faima rapid, desi legenda il situeaza mult mai departe in timp. Putem spune despre tiramisu ca reprezinta Italia la fel de bine cum o fac pastele sau pizza. Cumpara cele mai gustoase si mai proaspete ingrediente pentru cel mai gustos tiramisu cu crema de cacao.

Bodo, despre Traian Basescu: Fostul meu socru este cel mai fair-play om pe care l-am cunoscut. Am ramas prieteni (FOTO)

Solistul Proconsul, Bodo, a declarat despre fostul sau socru, Traian Basescu, ca este cel mai fairplay om pe care l-a cunoscut in viata lui. Invitat in sudioul de la DigiFM, acesta a fost.

Moise Guran: Cel mai important dosar al DNA inca n-a ajuns la final

Dosarul Microsoft este, probabil, cel mai important caz din istoria DNA si poate chiar a Justitiei Romane in general, scrie marti, pe blog, jurnalistul Moise Guran.

Acesta este cel mai sanatos aliment din lume! Uite cate boli vindeca!

Acest fruct are o valoare nutritionala uriasa iar expertii sustin ca ar putea fi cel mai sanatos fruct din lume. Ajuta in majoritatea conditiilor medicale. Este un aliment minune pe care trebuie sa le incluzi in.

Cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata: capitanul este o tanara de 26 de ani, iar co-pilotul a fost recrutat dupa ce a devenit major

Transportatorul britanic Easyjet are cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata. Pilotul este o tanara de 26 de ani, iar co-pilotul a fost recrutat in urma cu un an, la noua zile dupa ce a devenit major. Li se intampla aproape zilinic sa fie intrebati ce varsta au, insa cei doi sunt foarte buni in meseria lor.

Cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata: capitanul este o tanara de 26 de ani, iar copilotul a fost recrutat dupa ce a devenit major

Transportatorul britanic Easyjet are cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata. Pilotul este o tanara de 26 de ani, iar copilotul a fost recrutat in urma cu un an, la noua zile dupa ce a devenit major. Li se intampla aproape zilinic sa fie intrebati ce varsta au, insa cei doi sunt foarte buni in meseria lor.

Drama fara margini in Siria! Cel mai mare spital din estul orasului Alep, distrus in cursul unor raiduri

Cel mai mare spital din partea controlata de rebeli a orasului Alep, unde are loc o vasta ofensiva a regimului sirian cu sprijinul Rusiei, a fost distrus luni in cursul unor raiduri aeriene, potrivit unei.

Klaus Iohannis: Cine a plagiat trebuie sa plece din functia publica, punct. Persoana acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Timisoara, ca, in cazul in care o persoana publica a plagiat, aceasta trebuie sa plece din functia publica, indiferent de cum se numeste persoana si nu vreau sa personalizam discutia pt X,Y sau Z. Seful statului spune ca plagiatul nu este cea mai mare problema a sistemului universitar, dar este o problema a societatii, este o forma de hotie. Klaus Iohannis a subliniat insa ca persoana care a fost acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )