Libnet.ro
UNICEF

21:15

Acesta este orasul din Romania unde se traieste mai bine decat in Los Angeles

Antena3 Antena3,
Acesta este orasul din Romania unde se traieste mai bine decat in Los Angeles

Bucurestiul se claseaza pe locul 168 dintr-un total de 226 in topul celor mai bune orase din lume, din punct de vedere al nivelului de trai. Capitala este surclasata chiar si de Cluj-Napoca, Iasi si. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Orasul din Romnia unde se traieste mai bine dect n Miami, Toronto sau Los Angeles

Desi poate parea o gluma, un oras din Romania a surclasat orase precum Miami, Toronto sau Los Angeles intr-un top privind calitatea vietii. Vorbim despre Cluj-Napoca, unde salariile sunt mari, in comparatie cu cheltuielile.

Orasul din Romania cu cea mai buna calitate a vietii in 2019

Desi se pozitioneaza abia aproape de jumatatea clasamentului mondial, Cluj-Napoca surclaseaza alte trei orase din Romania, intre care si capitala: Timisoara 126), Iasi 143) si Bucuresti 168). Peste.

Nu e gluma! Borcea, gata de DECIZIA DEFINITIVA: Vrea sa plece din Romania... Unde EMIGREAZA fostul boss de la Dinamo

Da, este adevarat, fostul boss dinamovist intentioneaza sa se stabileasca in afara tarii alaturi de Valentina, noua lui sotie, de Milan si de gemenele cu care este insarcinata consoarta sa, anunta Liberta.

Orasul-surpriza din Romania in care a fost cel mai frig noaptea trecuta

Sibiul a fost locul unde a fost cel mai frig din Romania, in noaptea de luni spre marti inregistrandu-se minus 22,9 grade Celsius, la statia meteo de langa Aeroportul International din municipiu, a declarat.

Gerul paralizeaza Romania! Unde s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi

Gerul paralizeaza Romania! Unde s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi. Citeste mai mult pespynews. ro .

Liviu Dragnea a plecat din Romania cu un avion privat: Unde isi petrece vacanta liderul PSD. Cum a mintit Codrin Stefanescu

Liviu Dragnea isi petrece vacanta de iarna departe de tara, desi Codrin Stefanescu, colegul sau de partid, a dat asigurari ca liderul PSD nu va pleca din Romania in aceasta perioada. Potrivit.

Locul din Romania in care zapada masoara doi metri! Avertisment pentru turisti

Cel mai mare strat de zapada de la o statie meteo din Romania este cel masurat luni, la Balea Lac, in judetul Sibiu, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit Centrului Meteorologic.

Tesla Motors va ncepe constructia mega-uzinei din China unde se vor investi cel putin doua miliarde dolari

Elon Musk a anuntat ca Tesla Motors va incepe la Shanghai constructia unei mega-uzine Gigafactory) unde, daca totul va merge bine, vor fi construite 500. 000 de masini/an. Va fi prima mare uzina auto din China unde o companie straina va avea 100% din actiuni, dar ramane de vazut daca planurile lui Musk se vor concretiza, in conditiile razboiului comercial dintre China si SUA. Reuters scrie ca investitiile vor fi de 2 miliarde dolari, iar Bloomberg estimeaza 5 miliarde dolari.

O mare companie de curierat dispare din Romania

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea uneia dintre cele mai mari firme de curierat din Romania de catre o filiala infiintata anul trecut de catre Grupul Mid Europa. Tranzactia la care se refera.

Transportatorii rutieri din Romania vor participa pe 10 ianuarie la protestul organizat la Bruxelles, in fata Parlamentului European

Transportatorii rutieri din Romania participa alaturi de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) la protestul organizat la Bruxelles pe 10 ianuarie, in fata Parlamentului European Piata Luxembourg, intre orele 08:00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )