Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acestea sunt cele mai profitabile modele de masini pentru brandurile auto

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Acestea sunt cele mai profitabile modele de masini pentru brandurile auto

Vehiculele comerciale usoare LCV) foarte cautate de comerciantii si curierii din intreaga Europa sunt privite fara interes de catre noi, insa pentru producatorii de automobile sunt aur pur. Marja de profit este mai buna decat la vanzarea unui SUV bine. continuă pe Wall-Street Ro

S-a aflat! Acestea sunt cele mai puternice arme ale armatei ruse. Un oficial de la Moscova a facut public totul

Vicepremierul rus insarcinat cu chestiuni de aparare, Iurii Borisov, a enumerat cele mai puternice sase arme aflate in dotarea armatei tarii sale si a sustinut ca acestea nu pot fi contracarate de catre.

Reduceri eMAG plite incorporabile. Care sunt cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG plite incorporabile:.

Care sunt cele mai murdare plaje de pe litoralul romanesc. Cum ar fi sa vii la plaja, sa te asezi pe nisip si sa gasesti un scutec sau un slip?

Printre cele mai raspandite gunoaie de pe plaja sunt mucurile de tigara, paiele si betele pentru amestecat in bauturi, capacele, PET-urile si pungile.

Alerta METEO: Se anunta o vreme teribila in TOATA Romania. Care sunt cele mai afectate zone

Duminica, instabilitatea vremii se va mentine in vestul, centrul si nordul tarii, unde local vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Cantitatile de apa estimate a se acumula vor ajung.

Cele mai bune fructe pentru ficat si rinichi

Pentru a se regenera ficatul nu are nevoie doar de odihna, ci si de o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Descopera in randurile de mai jos care sunt cele mai bune fructe pentru ficat si rinichi!.

TOP cele mai scumpe 18 orase din lume in 2018

ECA International a lansat raportul anual privind costul vietii, dezvaluind si care sunt cele mai scumpe orase din lume anul acesta, potrivit BI . Pentru a realiza acest raport, au fost comparate costurile unui cos de bunuri si servicii de zi cu zi,.

Remedii naturiste pentru a trata infectiile vaginale: care sunt cele mai eficiente

Infectiile genitale au fost dintotdeauna o reala problema pentru majoritatea femeilor. Infectiile genitale pot fi combatute prin folosirea unor produse naturise.

12 obstacole in calea armoniei in cuplu: care sunt cele mai frecvente greseli ale partenerilor, potrivit psihologului

Intr-o lume in care stresul reprezinta un factor perturbator tot mai raspandit, armonia de cuplu este cautata de tot mai multi parteneri, care au inteles mai mult ca oricand necesitatea unui psiholog in tot acest proces.

incep vacantele scumpe pe litoralul romanesc. Unde sunt cele mai mici preturi la cazare

Litoralul romanesc devine din ce in ce mai scump. Hotelierii au majorat preturile la cazare incepand cu 1 iulie, iar peste doua saptamani tarifele vor creste din nou.

Cele mai scumpe coliere din lume!

Istoria si descoperirile arheologilor ne arata ca oamenii au purtat coliere mii de ani. Isi infrumusetau piepul cu bijuterii din cele mai vechi timpuri, chiar si inainte sa apara scrierea preistorica. De-a lungul timpului, motivele pentru care oamenii purtau coliere erau foarte diferite. Unii dcredeau ca un colier la gat alunga spiritele rele si boala. Altii se foloseau de bijuterii pentru a demonstra ca fac parte dintr-un rang inalt, acestea reprezentand un simbol al puterii si al bunastarii. Indragostitii isi daruiesc coliere ca rod al iubirii si pasiunii dintre ei, iar cei mai multi le folosesc pentru a-si infrumuseta corpul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )