Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reduceri eMAG plite incorporabile. Care sunt cele mai bune oferte de astazi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG plite incorporabile. Care sunt cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG plite incorporabile:. continuă pe Antena3

Alerta METEO: Se anunta o vreme teribila in TOATA Romania. Care sunt cele mai afectate zone

Duminica, instabilitatea vremii se va mentine in vestul, centrul si nordul tarii, unde local vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Cantitatile de apa estimate a se acumula vor ajung.

in 1960, aceste orase nu existau pe harta. Astazi, unele dintre ele sunt cele mai bogate din lume

In ultimii 50 de ani, harta lumii a suferit modificari importante. Mai multe orase care nu existau in 1960 au devenit acum adevarate metropole. Iata care sunt locurile ce nu existau acum o jumatate de secol si cum.

12 obstacole in calea armoniei in cuplu: care sunt cele mai frecvente greseli ale partenerilor, potrivit psihologului

Intr-o lume in care stresul reprezinta un factor perturbator tot mai raspandit, armonia de cuplu este cautata de tot mai multi parteneri, care au inteles mai mult ca oricand necesitatea unui psiholog in tot acest proces.

Mii de miliarde de dolari mostenire. Care sunt cele mai mari averi de familie din lume

Cele mai bogate 25 de familii din lume controleaza 1. 100 miliarde de dolari, potrivit datelor compilate in indexul miliardarilor realizat de Bloomberg.

Reduceri eMAG laptopuri. Zece modele pe care sa nu le ratezi astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

incep vacantele scumpe pe litoralul romanesc. Unde sunt cele mai mici preturi la cazare

Litoralul romanesc devine din ce in ce mai scump. Hotelierii au majorat preturile la cazare incepand cu 1 iulie, iar peste doua saptamani tarifele vor creste din nou.

HOROSCOP. Ei sunt cei mai buni tati ai zodiacului

Exista anumiti barbati care sunt tati foarte buni pentru copiii lor. Un rol foarte important in joaca aici si zodia in care s-au nascut. Iata care sunt cei mai buni tati ai zodiacului. VARSATOR - Varsatorul.

Reduceri eMAG masini de spalat. Ofertele pe care sa nu le ratezi astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Oratorii Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Care au fost cele mai importante discursuri rostite in fata celor 100.000 de romani veniti la Alba Iulia

Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia a avut 11 oratori, dintre care opt au luat cuvantul in Sala Unirii. Discursurile lor nu sunt egale sub aspectul importantei, dar sunt inspirate de acelasi program politic si ideile pe care le contin sunt convergente.

HOROSCOP. Cele mai puternice patru semne zodiacale si puterile lor secrete - De ce Berbecii au atata energie

Exista patru semne zodiacale care sunt puternice si stiu de fiecare data ce au de facut ca sa reuseasca. BERBEC - Este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale care exista. Este plin de energie si entuziasm,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )