Libnet.ro
UNICEF

11:30

Acestea sunt cele mai de succes malluri din tara

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai de succes malluri din tara

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a incetat din viata

Romania este in doliu. S-a stins din viata unul dintre cei mai valorosi artisti plastici din tara noastra. Faceti tot ce va sta in putinta ca sa aveti o viata frumoasa. Eu am fost.

Care sunt cele mai profitabile mall-uri din Romania

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Cat cheltuiesc romancele pe cosmetice si care sunt cele mai achizitionate produse fashion

Romancele au cheltuit, in medie, 320 de lei pentru produse fashion si de infrumusetare in magazinele Sole, in timp ce in mediul online, cosul de cumparaturi mediu a fost de 250 de lei, arata Sole Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de.

Lovitura pentru admiratorii uneia dintre cele mai ravnite femei din lume. Veste majora in familia Ducesei Kate Middleton

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a logodit cu milionarul James Matthews, dupa o relatie de aproape un an, a anuntat presa din Marea Britanie. James Matthews ar fi cerut-o de sotie in timpul.

Un elev roman este considerat viitorul Einstein. Cele mai importante universitati din lume s-au luptat pentru el

Un elev din Costanta a uimit mediul academic din Statele Unite. Universitati de prestigiu precum Harvard si Columbia s-au luptat ca sa-l aiba student si i-au oferit burse de 70. 000 de dolari pe an. Costin.

Un elev roman este considerat viitorul Einstein. Cele mai importante universitati din lume s-au luptat pentru el

Un elev din Costanta a uimit mediul academic din Statele Unite. Universitati de prestigiu precum Harvard si Columbia s-au luptat ca sa-l aiba student si i-au oferit burse de 70. 000 de dolari pe an. Elevul.

Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Pokemon Go. Pokemonii care ii apar fiecarui jucator de Pokemon Go in aplicatie sunt diferiti, iar in fiecare regiune, in functie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite.

Top 7 cele mai frumoase cascade din Romania, ajunse celebre in lume. Cum a reusit un fotograf sa le mediatizeze

Un fotograf roman a ajuns pe portalul Boredpanda cu fotografiile celor mai frumoase cascade din Romania. Printre acestea se numara Bigar, una dintre cele mai mediatizate din lume, dar si cascade mai putin cunoscute, precum Beusnita, Minisului sau Vaioaga.

FOTO. Cele mai vandute modele auto in 2016. Ce masini romanesti sunt in top

In ciuda scandalului emisiilor de noxe, masinile grupului Volkswagen continua sa fie cele mai bine vandute din Europa, in primele luni ale anului 2016.

Cele mai bune licee din Alba dupa mediile la admitere. Rezultatele sunt mai slabe fata de anul 2015

Ministerul Educatiei a publicat marti, 19 iulie, rezultatele repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a. Cea mai mare ultima medie de admitere 9,20) s-a inregistrat la Colegiul Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, specializarea Stiintele Naturii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )