Libnet.ro
UNICEF

07:00

Lovitura pentru admiratorii uneia dintre cele mai ravnite femei din lume. Veste majora in familia Ducesei Kate Middleton

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru admiratorii uneia dintre cele mai ravnite femei din lume. Veste majora in familia Ducesei Kate Middleton

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a logodit cu milionarul James Matthews, dupa o relatie de aproape un an, a anuntat presa din Marea Britanie. James Matthews ar fi cerut-o de sotie in timpul. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a incetat din viata

Romania este in doliu. S-a stins din viata unul dintre cei mai valorosi artisti plastici din tara noastra. Faceti tot ce va sta in putinta ca sa aveti o viata frumoasa. Eu am fost.

Acasa la Raed Arafat, in Palestina: Familia fondatorului SMURD, una dintre cele mai bogate din zona (FOTO)

Despre Raed Arafat se cunosc foarte putine amanunte. Pentru a afla mai multe despre familia fondatorului SMURD in Romania si despre viata pe care o ducea aceasta inainte de a veni la studii.

Formularul 088 a fost publicat in Monitorul Oficial. Vezi schimbarile aduse unuia dintre cele mai contestate formulare fiscale

In Monitorul oficial nr 533 din 15 iulie 2016 a fost publicat Ordinul 2048/2016 privind aprobarea modelului si Formularului 088 care va intra in vigoare la 1 august 2016. Formularul va avea 12 intrebari fata de 20 de intrebari in forma actuala si va trebui sa anexam 4 documente, fata de 11 cate ne erau solicitate pe forma veche. Astfel, putem vorbi intr-adevar de o simplificare a procedurilor in ceea ce priveste completarea Formularului 088.

Tibi Useriu, bistriteanul care a castigat cursa de la Cercul Polar, isi testeaza limitele la una dintre cele mai solicitante curse din Europa

Desi abia si-a revenit dupa cursa nebuna de la Cercul Polar, pe care a si castigat-o, bistriteanul Tibi Useriu se pregateste pentru o noua provocare. Este vorba despre Tor Des Geants din Italia, cursa in care un concurent a murit anii trecuti.

Top 7 cele mai frumoase cascade din Romania, ajunse celebre in lume. Cum a reusit un fotograf sa le mediatizeze

Un fotograf roman a ajuns pe portalul Boredpanda cu fotografiile celor mai frumoase cascade din Romania. Printre acestea se numara Bigar, una dintre cele mai mediatizate din lume, dar si cascade mai putin cunoscute, precum Beusnita, Minisului sau Vaioaga.

Cat cheltuiesc romancele pe cosmetice si care sunt cele mai achizitionate produse fashion

Romancele au cheltuit, in medie, 320 de lei pentru produse fashion si de infrumusetare in magazinele Sole, in timp ce in mediul online, cosul de cumparaturi mediu a fost de 250 de lei, arata Sole Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de.

Cele mai bogate sase tari din lume reprezinta 57% din economia globala dar gazduiesc sub 9% din numarul refugiatilor

Cele mai bogate sase tari din lume, care impreuna acopera aproape 60% din economia globala, gazduiesc mai putin de 9% dintre refugiatii lumii, iar tarile mai sarace duc cea mai mare povara, potrivit Oxfam, citata de The Guardian.

Admitere liceu 2016. Rezultatele repartizarii computerizate, publicate. Cele mai mari medii sunt la Saguna. S-a intrat insa la liceu si cu medii sub 3.00

Admitere liceu 2015. Ministerul Educatiei a publicat, marti, rezultatele primei etape de repartizare computerizata a candidatilor pentru admiterea la liceu. La Brasov cele mai mari medii au fost la Saguna, Mesota si Grigore Moisil. Au fost insa multe licee unde s-a intrat cu medii sub 5.

Cele mai bune frigarui de pui

Ceva carne de pui, rosii si usturoi. Cam la atat s-ar putea reduce reteta celor mai bune frigarui de pui. Pentru zile toride, pentru zile cu prietenii, familia ori in singuratate, cele mai bune frigarui de pui sunt oricand un adevarat deliciu.

Cele mai ciudate cupluri de vedete

Se spune ca opusurile se atrag. Este valabil si la Hollywood, unde vedete aparent din lumi diferite au devenit, peste noapte, cupluri. Iata cele mai ciudate asocieri. De unele uitasem, iar de altele nici nu stiam ca au existat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )