Libnet.ro
UNICEF

09:00

Acestea sunt telefoanele care primesc Windows 10 Mobile

Playtech Playtech,
Acestea sunt telefoanele care primesc Windows 10 Mobile

Microsoft nu a anuntat o data oficiala de lansare pentru Windows 10 Mobile, dar avem totusi alte informatii importante legate de noua platforma. Desi multi dintre noi au reusit deja sa faca trecerea la Windows 10, exista in continuare o iteratie a acestei platforme despre care oficialii companiei americane nu au facut publice prea multe [] Acestea sunt telefoanele care primesc Windows 10 Mobile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Windows 10 gratuit. Care sunt conditiile pentru a trece fara costuri la noul sistem de operare

Windows 10 gratuit. Microsoft a lansat miercuri, 29 iulie, cea mai noua versiune a sistemului sau de operare Windows, intitulata simplu Windows 10, pe care o ofera gratuit, in anumite conditii, utilizatorilor de versiunilor Windows 7 si Windows 8.

Cum aduci in Windows 10 meniul Start din Windows 7

Desi abia a avut parte de o lansare publica, foarte multi sunt curiosi cum pot aduce meniul de Start din Windows 7 in Windows 10. in teorie, cei de la Microsoft, odata cu lansarea Windows 10, au readus in prim plan meniul clasic de Start cu care ne-am obisnuit de cand eram mici. in practica, [] Cum aduci in Windows 10 meniul Start din Windows 7 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Windows 10, oficial in Romania. Ce aduce noul sistem de operare

Mai sunt doar cateva ore pana la momentul lansarii oficiale, in intreaga lume, inclusiv in Romania, a noului sistem de operare, Windows 10.

in 24 de ore, Windows 10 te uimeste prin popularitate

Daca mai exista vreun dubiu in legatura cu popularitatea Windows 10, Microsoft l-a spulberat cu primele statisticioficiale. Este surprinzator succesul Windows 10. Noul sistem de operare iesit din mainile inginerilor din Redmond intruchipeaza un amalgam de functii utile si un proces de upgrade care faciliteaza tranzitia de la Windows 7 sau Windows 8. 1 la Windows [] in 24 de ore, Windows 10 te uimeste prin popularitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noile gesturi pe care trebuie sa le stii in Windows 10

Odata cu lansarea noului lor sistem de operare, Windows 10, cei de la Microsoft au introdus si noi gesturi pentru trackpad. Din punct de vedere al gesturilor recunoscute de trackpad, utilizatorii de dispozitive Apple au avut intotdeauna un avantaj asupra celor care preferau Windows. Dupa cum scriu cei de la Ars Technica, pana de curand [] Noile gesturi pe care trebuie sa le stii in Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

S-ar putea sa aveti deja Windows 10 descarcat pe sistem

Intr-o perioada in care asteptam cu entuziasm lansarea Windows 10, s-ar putea ca unii dintre noi sa-l aiba deja descarcat. Daca va aflati printre cei care spera sa-si poate instala noul Windows 10 sub forma unui upgrade gratuit de la Windows 7 sau Windows 8. 1, s-ar putea sa aveti parte de o veste buna. Desi [] S-ar putea sa aveti deja Windows 10 descarcat pe sistem Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum am ajuns sa platim pentru Solitaire in Windows 10

Ar putea parea aburd la prima vedere, dar Microsoft spera sa faca bani din taxarea jucatorilor de Solitaire din Windows 10. De-a lungul anilor, Solitaire a devenit o constanta in spectrul aplicatiilor pe care le gasim preinstalate in fiecare sistem de operare Microsoft. Din acest motiv, era imposibil ca Windows 10 sa fie o exceptie [] Cum am ajuns sa platim pentru Solitaire in Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mozilla critica agresiv politicile Microsoft din Windows 10

Ati crezut pentru un moment ca toata lumea este incantata de Windows 10? CEO-ul Mozilla s-ar putea sa va convinga de ce nu este chiar asa. Era doar o chestiune de timp pana la aparitia primelor persoane importante care critica politicile Microsoft implementate adanc in Windows 10. La mai putin de 24 de ore de [] Mozilla critica agresiv politicile Microsoft din Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Windows 10, la primele review-uri: Este ceea ce Windows 8 trebuia sa fie

Una dintre marile noutati din Windows 10,pe langa Cortana, este browser-ul Microsoft Edge. Acesta este laudat in primele review-uri si de dorit in locul Internet Explorer. Iata cele mai interesante 10 impresii dupa testarea Windows 10.

Cum descarci si instalezi acum Windows 10

Desi s-a insistat destul de mult pe utilitarul de descarcare automata a Windows 10 pe sistemul vostru, il puteti ignora, facand upgrade manual la noul SO. Cei care sperau sa-si instaleze noul sistem de operare marca Microsoft pe 29 iulie au fost dezamagiti partial de gigantul din Redmond in urma cu cateva zile. La momentul [] Cum descarci si instalezi acum Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )