Libnet.ro
UNICEF

20:45

ACL a primit cele mai multe donatii, fiind urmata de PSD-UNPR-PC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ACL a primit cele mai multe donatii, fiind urmata de PSD-UNPR-PC

ACL PNL-PDL a primit si declarat, in prima saptamana a alegerilor prezidentiale, donatii totale in valoare de 320. 410 lei, devansand astfel alianta electorala PSD-UNPR-PC, care a primit si declarat donatii totale in valoare de 312. 704 lei, potrivit unui comunicat al Autoritatii Electorale Permanente AEP) remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin un SUV se fura, in fiecare zi, in Bucuresti. Cele mai multe masini se fura toamna

Multi posesori de autoturisme renunta la activarea sitemelor de alarmare dupa cateva luni de la achizitionarea masinii, de gura vecinilor dau de teama sa nu le sparga parbrizele cei deranjati de sunetul enervant. Iau aceasta decizie mai ales daca zona in care parcheaza pare linistita, iar pe acolo nu se perinda foarte des persoane suspecte. Anul trecut aproape 500 de autoturisme au fost furate in Bucuresti, cele mai multe fiind sustrase in toamna.

ANOFM: Peste 19.000 de posturi libere in Romania; cele mai multe, in Capitala

Peste 19. 000 de locuri de munca sunt libere in prezent la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin, Ialomita si Botosani, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea.

Romania, printre statele cu cele mai multe procese de incalcare a drepturilor omului

Romania se regaseste in topul statelor cu cele mai multe procese privind incalcarea drepturilor omului, reiese dintr-un raport publicat astazi de Comisia Europeana pentru Eficienta Justitiei.

Industria a primit cu 6,1% mai multe comenzi noi in primele 8 luni ale anului, iar afacerile au crescut cu 8,9%

Comenzile noi din industrie au inregistrat in primele opt luni un avans de 6,1%, stimulat in special de cresterile din industria bunurilor de folosinta indelungata si a bunurilor intermediare, iar cifra de afaceri a urcat cu 8,9%, ajutata de industria prelucratoare si cea extractiva, scrie Mediafax. Astfel, industria bunurilor de folosinta indelungata a avut cu 29,4% mai multe comenzi, industria bunurilor intermediare cu 8,1%, cea a bunurilor de uz curent cu 7,6%, iar industria bunurilor de capital cu 3,7%, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Perchezitii in patru judete, joi dimineata. Mai multe persoane, banuite de evaziune fiscala de 100.000 de euro

41 de perchezitii domiciliare au fost efectuate, joi dimineata, de politisti, in judetele Mures, Bistrita-Nasaud si Cluj, unde mai multe persoane sunt banuite de comiterea de infractiuni de evaziune fiscala cu produse accizabile. De asemenea, sunt perchezitii si la Constanta care vizeaza 80 de firme, printre suspecti fiind si un om de afaceri care ar fi sponsorizat campania lui Nicusor Constantinescu.

Cele mai bune remedii naturale pentru durerile abdominale si de stomac

Durerile de stomac sunt unele dintre cele mai pacatoase, fiind cauzate de o serie variata de factori. Stresul, alcoolul, dietele haotice, fumatul si dezechilibrul hormonal sunt unele dintre cele mai des intalnite.

Cele mai bune remedii naturale pentru durerile abdominale si de stomac

Durerile de stomac sunt unele dintre cele mai pacatoase, fiind cauzate de o serie variata de factori. Stresul, alcoolul, dietele haotice, fumatul si dezechilibrul hormonal sunt unele dintre cele mai des intalnite cauze ale durerilor de stomac sau abdominale.

Care sunt cele mai frumoase carti din Romania, din punct de vedere al graficii

Volumul Serii. Multipli. Realisme. , de Nicu Ilfoveanu, a castigat premiul I la concursul national de design de carte Cele mai frumoase carti din Romania, laureatii editiei din 2014 fiind anuntati luni seara, la gala de premiere care a avut loc la UNAgaleria din Bucuresti.

Cele mai periculoase 4 minciuni la care sa renunti

De multe ori ne mintim singuri, ca sa putem trece mai usor peste unele probleme. Chiar daca par nevinovate, aceste minciuni sunt foarte periculoase si ar trebui sa renunti la ele. Iata cele mai periculoase 4.

Mai multe state europene, inclusiv Romania, sunt reticente in combaterea rasismului antiromi

Mai multe state europene, inclusiv Romania, sunt reticente in combaterea rasismului antiromi sau in adoptarea de masuri pentru imbunatatirea situatiei acestei comunitati, acuza Forumul European al Romilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )