Libnet.ro
UNICEF

09:00

Acord intre zona euro si FMI pentru ajutorarea Greciei

Adevărul Adevărul,
Acord intre zona euro si FMI pentru ajutorarea Greciei

Intalnirea dintre oficialii zonei euro si cei ai Fondului Monetar International FMI) rezulta intr-un acord dintre cele doua parti cu privire la standardele pe care sa le indeplineasca Grecia pentru a debloca fonduri aditionale de ajutor international. continuă pe Adevărul

FMI: Grecia va rata tintele de excedent bugetar impuse de zona euro

Grecia nu va realiza tintele de excedent bugetar stabilite in acordul de asistenta financiara convenit cu creditorii din zona euro, avertizeaza Fondul Monetar International FMI), conform Bloomberg.

Planul lui Le Pen: Sa faca Franta mareata din nou prin iesirea din zona euro si tiparirea de bani

Liderul Frontului National francez Marine Le Pen va prelua controlul asupra bancii centrale, va scoate Franta din zona euro si va tipari franci pentru stimularea cresterii economice, daca va castiga alegerile prezidentiale din luna mai, a declarat intr-un interviu, principalul sau consilier economic, Bernard Monot, transmite Bloomberg.

Grecia ar trebui sa iasa din zona euro

Grecia ar trebui sa paraseasca zona euro si apoi sa ii fie restructurate datoriile, sustine liderul Partidului Democratilor Liberi FDP) din Germania, Christian Lindner.

Datoriile Greciei ii pot periclita apartenenta la zona euro

Datoriile cele mai mari ale Greciei au scadenta in luna iulie a acestui an, de plata acestora depinzand chiar statutul Atenei de membru al zonei euro. insa, cel de-al treilea si cel mai recent ajutor de rascumparare a datoriilor grecesti este suspendat, iar pozitiile partilor negociatoare nu dau semne de reconciliere, scriu CNN Money si Washington Post.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )