Libnet.ro
UNICEF

18:30

ACORD al partidelor privind pactul pentru armata. Iohannis: Bugetul Apararii va fi de 2% din PIB, din 2017

Antena3 Antena3,
ACORD al partidelor privind pactul pentru armata. Iohannis: Bugetul Apararii va fi de 2% din PIB, din 2017

Armata va primi 2% din PIB, s-a stabilit la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a reusit sa obtina in timp record acceptul partidelor in ceea ce priveste acordul pentru Aparare. Semnarea protocolului se face. continuă pe Antena3

ACORD al partidelor privind pactul pentru armata. Iohannis: Bugetul Apararii va fi de 2% din PIB, din 2017. Semnarea pactului, maine la 10

Armata va primi 2% din PIB, s-a stabilit la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a reusit sa obtina in timp record acceptul partidelor in ceea ce priveste acordul pentru Aparare. Semnarea protocolului se face.

VIDEO Alina Gorghiu dupa consultarile de la Cotroceni: Avem garantia ca, sub garantia presedintelui, pactul pentru Aparare va deveni realitate

Alina Gorghiu, co-presedinte PNL, a declarat luni dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pe tema unui pact transpartinic pentru asigurarea unui buget de 2% pentru Aparare ca avem garantia ca, sub garantia presedintelui, pactul pentru Aparare va deveni realitate.

Declaratii Iohannis, la 16.30, dupa primele consultari cu partidele. Pactul pentru Aparare se semneaza maine. PSD, PNL, UNPR, de acord cu pactul

Update 11. 53 - Si UNPR, la fel ca si PSD si PNL, sunt de acord cu initiativa lui Iohannis privind bugetul Apararii. UNPR saluta initiativa lui Klaus Iohannis pentru a acorda armatei romane, din 2017,.

SURSE: Pactul pentru aparare se va semna marti, la ora 10, la Cotroceni

Acordul politic al partidelor parlamentare pe tema incheierii unui acord politic cu scopul asigurarii, in 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale ar urma sa fie semnat marti, la ora 10. 00, in cazul in care toate formatiunile vor fi de acord cu acest angajament.

Alina Gorghiu, despre pactul pentru Aparare: Acordul pe care il initiaza presedintele este unul pe deplin justificat

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni, dupa consultarile avute cu presedintele Klaus Iohannis pe tema bugetului Ministerului Apararii Nationale, ca acordul pe care il initiaza seful statului in.

Alina Gorghiu, despre pactul pentru Aparare: Acordul pe care il initiaza presedintele este unul pe deplin justificat (VIDEO)

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni, dupa consultarile avute cu presedintele Klaus Iohannis pe tema bugetului Ministerului Apararii Nationale, ca acordul pe care il initiaza seful statului in.

Ce inseamna aproape un miliard de euro in plus pentru Armata

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, dupa primele consultari cu partidele politice din mandatul sau, ca a obtinut consensul spectrului politic asupra cresterii bugetului Apararii la 2% din Produsul Intern Brut incepand din 2017. Ce inseamna aceasta crestere semnificativa dincolo de jocul politic de imagine? .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )