Libnet.ro
UNICEF

10:00

Acordarea tichetelor de masa se amana pana in 2015, in urma unor reglementari bugetare

Adevărul Adevărul,
Acordarea tichetelor de masa se amana pana in 2015, in urma unor reglementari bugetare

Tichetele de masa, tichetele cadou si a cele de vacanta pentru personalul din institutiile si autoritatile publice, cu exceptia institutiilor finantate integral din venituri proprii, nu se vor mai acorda pana in anul 2015, potrivit unei Ordonante referitoare la reglementarea unor masuri bugetare, adoptata, marti, de Guvern. continuă pe Adevărul

Suspecti de o TALHARIE de 20.000 de euro, ridicati in urma unor perchezitii.

Trei persoane suspectate ca au furat 20. 000 de euro, prin amenintari, dintr-o casa din Targoviste au fost ridicate, sambata, in urma unor perchezitii in comuna damboviteana Gura Ocnitei, la descinderi fiind gasite o arma, bani si bijuterii provenite din infractiuni, dar si un laborator de droguri, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Florescu, perchezitiile au avut loc la locuintele a patru persoane din comuna Gura Ocnitei suspectate de .

Peste 270 de infractiuni au fost constatate de anchetatori in urma unor controale la firme de paza

Peste 270 de infractiuni au fost constatate de anchetatori in urma unui control la nivel national ce a vizat 722 firme de paza, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane. in perioada 25 februarie - 30.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )