Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actiunile europene au consemnat cel mai mare declin sapamanal dupa criza financiara din 2008. Au inchis, totusi, pe crestere usoara

B1 B1,
Actiunile europene au consemnat cel mai mare declin sapamanal dupa criza financiara din 2008. Au inchis, totusi, pe crestere usoara

Efectele pandemiei de coronavirus s-au resimtit puternic si in bursele europene. Actiunile au incheiat ziua de vineri cu o usoara crestere, dar, la nivelul saptamanii, acestea au inregistrat cel mai mare. continuă pe B1

Actiunile europene au inregistrat cel mai mare declin saptamanal dupa criza din 2008

Actiunile europene au incheiat tranzactiile de vineri in crestere usoara, dupa un avans puternic pe parcursul sedintei, dar la nivelul saptamanii au consemnat cel mai mare declin dupa criza financiara din 2008, din cauza problemelor economice provocate de epidemia de coronavirus, transmite Reuters.

Nu este banc. Pe ce data e nascut Florin Citu. Cel mai mare esec din cariera lui

Detalii despre Florin Citu! Iata tot ce este mai putin cunoscut despre senatorul roman! Pe ce data e nascut, care a fost evoutia sa si care a fost cel mai mare esec din cariera de pana acum? Despre Florin Citu: Cel mai mare esec din cariera lui Florin-Vasile Citu este un senator roman, nascut pe .

Cel mai mare lant de spitale private nu mai vrea suspecti de gripa, in plina criza de coronavirus

Medlife, cel mai mare operator privat de sanatate, a decis sa restranga consultatiile pentru pacientii cu patologie respiratorie, in plina epidemie de coronavirus. Compania sustine ca vrea astfel sa asigure un flux optim.

O fabrica de masini electrice din China a devenit cel mai mare producator de masti din lume

Un producator de masini electrice din China sustinut de Warren Buffett a declarat ca este acum cel mai mare producator de masti din lume, dupa ce a inceput productia in urma cu mai putin de o luna pentru a lupta impotriva epidemiei de coronavirus, scrie Bloomberg.

CORONAVIRUS |Spania a ajuns statul european cu al doilea cel mai mare numar de infectari cu COVID-19. S-a triplat in doar trei zile

La momentul redactarii acestui articol, in Spania a fost raportat un numar total de 3. 059 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19, aproape triplu comparativ cu ziua de luni cand fusese raportat un.

Actiunile europene recupereaza o parte din pierderile de ieri

Actiunile europene au recuperat marti o parte din pierderile brutale inregistrate cu o zi in urma, u.

Ce contine cea mai mare comoara descoperita vreodata in Romania. Secretul a iesit la lumina

Desi au trecut sute de ani de cand pe teritoriul tarii noastre a fost gasit cel mai valoros tezaur din istorie, si anume comoara lui Decebal, cautatori de comori au existat dintotdeauna in spatiul carpato-danubiano-pontic si, poate, mai exista si astazi. Comoara lui Decebal Mergea niste pescari romani cu seicile din Muresu in Streiu si, .

Fost ministru al Sanatatii: Daca medicii ar face la fel si ar fugi din spitale dupa modelul PNL? E cea mai mare gafa politica din istoria postdecembrista

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a criticat luni decizia premierului desemnat Florin Citu de a-si depune mandatul. Acesta a comparat situatia de la guvernare cu cea din spitale si a subliniat ca decizia de azi este cea mai mare gafa po litica din istoria postdecembrista a Romaniei.

Cea mai mare universitate din Romania suspenda cursurile din cauza coronavirusului

Conducerea Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare din Romania in ceea ce priveste numarul de studenti, a decis suspendarea tuturor activitatilor didactice fata in fata in perioada 11-22 martie.

Pretul petrolului creste cu 5%, dupa cea mai mare prabusire din 1991

Preturile petrolului au crescut marti cu 5%, dupa ce luni au inregistrat cea mai mare cadere dintr-o zi, din ultimii aproape 30 de ani, dupa ce investitorii au primit semnale privind o posibila stimulare economica, desi exista in continuare ingrijorari cu privire la cererea mondiala, afectata de epidemia de coronavirus, scrie Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )