Libnet.ro
UNICEF

05:00

Actori care au fost la un pas de a juca in cele mai bune filme din 2014

Adevărul Adevărul,
Actori care au fost la un pas de a juca in cele mai bune filme din 2014

Fara urma de indoiala vara aceasta a fost dominata de blockbustere, iar in mintea publicului ele vor ramane vesnic legate de actorii care au avut rolurile titulare. Dar este interesant sa ne imaginam cum ar fi stat lucrurile daca regizorii ar fi facut cu totul alte alegeri in ceea ce priveste distributia. continuă pe Adevărul

Tara in care McDonalds plateste cele mai mari salarii din industria de fast-food

Angajati ai lanturilor de restaurante de tip fast-food din intreaga lume au protestat in multiple randuri pentru cresterea salariilor la cel putin 15 dolari pe ora. Cu toate acestea, exista o tara in Europa unde McDonald039;s plateste salarii care.

CIA World Factbook iti arata care sunt cele mai TINERE si cele mai BATRANE tari din lume. Unde se situeaza Romania

Cele mai tinere 10 state din lume se afla in Africa, Niger si Uganda situandu-se in fruntea clasamentului, cu o medie de varsta de 15. 1 ani, respectiv 15. 5 ani, potrivit unui studiu realizat de CIA World.

INFOGRAFIE Romania, printre tarile cu cele mai putine zile libere legale din lume

Romania se afla anul acesta printre tarile cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere prin lege, doar 9, in timp ce angajatii spanioli si greci au printre cele mai multe zile libere la nivelul Europei, 14, respectiv, 12, arata studiul Worldwide Benefit and Employment care a luat in considerare 64 de tari. in 2015, romanii vor avea parte de un numar si mai mic de zile libere legale care pica in timpul saptamanii.

Somerii au la dispozitie 18.000 de locuri de munca. Cele mai multe oferte, in Cluj

Numarul locurilor de munca disponibile la nivel national depaseste 18. 000, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin, Suveana si Salaj, potrivit Agentiei Nationale pentru.

Spectaculos! Top 15 cele mai inedite plaje din lume!

De la plaje cu nisip roz, rosu, negru ori chiar verde si pana la plaja din maldive al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai frumoase si mai inedite 15 plaje din lume!.

FOTO Cele mai frumoase biserici din lume

Bisericile, catedralele sau manastirile se numara adesea printre cele mai cunoscute atractii turistice din lume. Constructii somptoase sau modeste, dar puse in valoare de peisajul din jur, locurile de reculegere au fascinat intotdeauna oamenii indiferent de orientarea religioasa.

Peste 18.000 de locuri de munca vacante in toata tara. Domeniile si judetele cu cele mai multe oferte

Peste 18. 000 de lcouri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Arad si Iasi, cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Cars-Severin, Suceava si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

FOTO: Cum arata unul dintre cele mai mari DEZASTRE naturale din 2014

Dupa multe zile de ploaie musonica in nordul Pakistanului, in Kashmir si in statul indian Jammu, localnicii se confrunta cu cele mai devastatoare inundatii din ultimii 60 de ani.

FOTOGALERIE Cele mai ciudate 8 drapele din istorie

The Independent a facut o selectie a celor mai ciudate steaguri din istorie, descifrand legendele din spatele acestora si accentuand alegerile bizare ale natiunilor in materie de simboluri. Intra in articol pentru a urmari o fotogalerie cu cele mai ciudate drapeluri din istorie.

Vezi aici ce loc ocupa Romania in topul celor mai bune drumuri din lume

Romania da in gropi. La propriu! Suntem pe ultimele locuri din lume la capitolul sosele, mai exactpe locul 121 din 144. Vecini de top cu Egiptul si Libanul. Mai rau ca noi stau rusii si brazilienii, tari.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )