Libnet.ro
UNICEF

06:45

Actorul Marius Manole si regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

B1 B1,
Actorul Marius Manole si regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Actorul Marius Manole si regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis miercuri, potrivit unui comunicat oficial de pe pagina Administratiei. continuă pe B1

Klaus Iohannis i-a decorat pe actorul Marius Manole si pe regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat, miercuri, cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, categoria D - Arta spectacolului, pe regizorul Radu Afrim, actorul Constantin Cojocaru, dramaturgul si regizorul Gianina Carbunariu, actorul Sorin Leoveanu, actorul Marius Manole si coregrafa si dansatoarea Varvara Catalina Vava) Stefanescu. Cei 6 artisti au fost decorati pentru implicarea deosebita in promovarea teatrului si cinematografiei romanesti atat in tara, cat si in strainatate, arata Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Iohannis i-a decorat pe regizorul Radu Afrim si actorul Marius Manole

Presedintele Iohannis a semnat astazi decretele de decorare a regizorilor Radu Afrim si Gianina Carbunariu, a actorilor Constantin Cojocaru, Sorin Leoveanu si Marius Manole, dar si a coregrafului Varvara Catalina Stefanescu, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )