Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis i-a decorat pe actorul Marius Manole si pe regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis i-a decorat pe actorul Marius Manole si pe regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat, miercuri, cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, categoria D - Arta spectacolului, pe regizorul Radu Afrim, actorul Constantin Cojocaru, dramaturgul si regizorul Gianina Carbunariu, actorul Sorin Leoveanu, actorul Marius Manole si coregrafa si dansatoarea Varvara Catalina Vava) Stefanescu. Cei 6 artisti au fost decorati pentru implicarea deosebita in promovarea teatrului si cinematografiei romanesti atat in tara, cat si in strainatate, arata Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Actorul Marius Manole si regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Actorul Marius Manole si regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis miercuri, potrivit unui comunicat oficial de pe pagina Administratiei.

Iohannis i-a decorat pe regizorul Radu Afrim si actorul Marius Manole

Presedintele Iohannis a semnat astazi decretele de decorare a regizorilor Radu Afrim si Gianina Carbunariu, a actorilor Constantin Cojocaru, Sorin Leoveanu si Marius Manole, dar si a coregrafului Varvara Catalina Stefanescu, informeaza Administratia Prezidentiala.

Oameni de cultura, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de decorare a regizorilor Radu Afrim si Gianina Carbunariu, a actorilor Constantin Cojocaru, Sorin Leoveanu si Marius Manole, dar si a coregrafului Varvara Catalina Stefanescu.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni pe ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo la Bucuresti, potrivit Agerpres. Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorul agreat al.

Legea privind infiintarea in strainatate a Centrelor Comunitare Romanesti a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea prin care se infiinteaza Centrele Comunitare Romanesti in state in care exista comunitati cu cel putin 5. 000 de romani a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In cadrul Centrelor Comunitare Romanesti se vor organiza activitati.

Presedintele Klaus Iohannis a plecat in Afganistan, la o intalnire cu militarii romani. Carmen Iohannis il insoteste

Presedintele Klaus Iohannis se afla, duminica, in prima zi de Paste, in Afganistan, alaturi de sotia sa, Carmen, unde are intalniri cu militarii romani aflati in misiune.

Corina Suteu a depus juramantul pentru functia de Ministru al Culturii. Klaus Iohannis: Sistemul are nevoie de reforma, nu reformita (VIDEO)

Corina Suteu a depus juramantul pentru functia de Ministru al Culturii la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a urat noului ministru mult succes in acest mandat,.

Corinei Suteu, noua sefa la Cultura. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a in functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind numirea Corinei Suteu in functia de ministru al Culturii. Ea va depun, juramantul de investitura in functie, miercuri, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Corinei Suteu in functia de Ministru al Culturii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru numirea Corinei Suteu in functia de Ministru al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala, dupa ce presedintele semnase tot azi si decretul privind revocarea din functia de Ministru al Culturii a lui Vlad Alexandrescu.

Ce le ureaza Klaus Iohannis jurnalistilor, de Ziua Internationala a Libertatii Presei

Presedintele Klaus Iohannis a publicat astazi, 3 mai, de Ziua mondiala a libertatii presei, un mesaj in care afirma ca o democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Seful statului le-a urat jurnalistilor sa fie obiectivi si si determinati sa afle adevarul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )