Libnet.ro
UNICEF

23:30

Actrita Carrie Fisher, figura emblematica in saga Razboiul Stelelor, a murit la varsta de 60 de ani. Mark Hamill, partenerul sau de platou, devastat de veste |FOTO + VIDEO

România Liberă România Liberă,
Actrita Carrie Fisher, figura emblematica in saga Razboiul Stelelor, a murit la varsta de 60 de ani. Mark Hamill, partenerul sau de platou, devastat de veste |FOTO + VIDEO

Actrita Carrie Fisher, cunoscuta pentru rolul sau in Razboiul Stelelor, unde a interpretat-o pe printesa Leia, a murit, marti, la varsta de 60 de ani, in urma unui atac de cord . continuă pe România Liberă

Actrita Carrie Fisher, figura emblematica in saga Razboiul Stelelor, a murit la varsta de 60 de ani |FOTO + VIDEO

Actrita Carrie Fisher, cunoscuta pentru rolul sau in Razboiul Stelelor, unde a interpretat-o pe printesa Leia, a murit, marti, la varsta de 60 de ani, in urma unui atac de cord .

VIDEO ARHIVA A murit actrita Carrie Fisher, care a jucat-o pe Printesa Leia in Star Wars

Marti a murit actrita Carrie Fisher 60 de ani), care a jucat-o pe Printesa Leia in Star Wars, anunta Reuters, care citeaza revista People. Actrita nascuta in 1956) a murit in urma unui atac de cord.

Actrita Carrie Fisher, in stare stabila, potrivit mamei sale

Actrita americana Carrie Fisher, care a suferit un infarct sever vineri in timpul unui zbor cu avionul peste ocean, se afla duminica in stare stabila, potrivit mamei sale, actrita Debbie Reynolds, citata de EFE, preluata de a .

Carrie Fisher si-a castigat popularitatea, la Hollywood, gratie rolului de printesa rebela din Star Wars. Dincolo de marile ecrane, ea s-a dedicat si carierei ca scriitoare si scenarista |VIDEO + FOTO

Actrita Carrie Fisher, cunoscuta pentru rolul sau in Razboiul Stelelor, unde a interpretat-o pe printesa Leia, a murit, marti, la varsta de 60 de ani, in urma unui atac de cord. Fiica actorilor Debbie Reynolds si Eddie Fisher a reusit sa isi construiasca prin forte proprii o cariera solida la Hollywood, devenind o actrita populara, gratie rolului de printesa rebela. Totodata, Carrie Fisher a fost si o scriitoare apreciata.

Carrie Fisher a murit. Actrita avea 60 de ani

Actrita americana Carrie Fisher, cunoscuta pentru rolul printesei Leia din Razboiul Stelelor, a murit marti, 27 decembrie, in urma unui stop cardiac, a anuntat BBC.

Carrie Fisher a murit la varsta de 60 de ani: Povesteaprintesei rebele din Star Wars care s-a iubit in secret cu Harrison Ford si a invins dependenta de droguri

Actrita americana Carrie Fisher, cunoscuta pentru rolul printesei Leia din Razboiul Stelelor, a murit marti, 27 decembrie, in urma unui stop cardiac, a anuntat BBC.

Carrie Fisher, internata in stare critica dupa ce a suferit un infarct. Actrita a fost stabilizata

Actrita americana Carrie Fisher, in varsta de 60 de ani, a fost internata in stare critica la un spital din Los Angeles, vineri seara, dupa ce a suferit un infarct la bordul unui avion. Ulterior, fratele actritei cunoscuta pentru rolul printesei Leia din Razboiul Stelelor a declarat ca medicii american au reusit sa o stabilizeze, conform AP.

Carrie Fisher a murit: Printesa Leia suferise un atac de cord

Carrie Fisher a murit, iar aceasta este o veste care ii va intrista pe toti fanii Star Wars. Actrita care a interpretat-o pe Printesa Leia in seria Razboiul Stelelor avea 60 de ani si suferise un atac de cord in urma cu cateva zile. La numai o zi dupa ce am aflat de decesul lui [].

An negru pentru comunitatea artistica. David Bowie, Prince, Leonard Cohen, George Michael si Carrie Fisher, printre artistii care au plecat dintre noi in 2016 |FOTO + VIDEO

Anul 2016 a luat prin suprindere comunitatea internationala, dat fiind numarul mare al artistilor care au incetat din viata. Cele mai recente vesti au venit de Craciun, cand a fost anuntata moartea cantaretului George Michael, cat si doua zile mai tarziu, cand familia a anuntat decesul actritei Carrie Fisher, cunoscuta pentru emblematicul rol al Printesei Leia, in Razboiul Stelelor. Anterior, anul 2016 fusese marcat de pierderea unor cantareti precum David Bowie, Leonard Cohen, Prince, precum si a actorului Alan Rickman.

Carrie Fisher, actrita care joaca rolul printesei Leia in Star Wars, a suferit un infarct

Actrita americana Carrie Fisher, una dintre vedetele francizei Star Wars, se afla in stare critica, dupa ce a suferit un infarct, vineri, in timp ce se afla la bordul unui avion, infomeaza BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3293 seconds )