Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actrita a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil: E bucurie mare (FOTO)

B1 B1,
Actrita a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil: E bucurie mare (FOTO)

Bucurie mare in familia lui Aylin Cadir. Actrita este in culmea fericirii pentru ca in curand va aduce pe lume pe cel de-al doilea sau copil. Aylin Cadir a postat pe Facebook un . continuă pe B1

Mark Zuckerberg a anuntat nasterea celui de-al doilea copil. Ce nume haios i-a pus (FOTO)

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anuntat pe reteaua sociala nasterea celui de-al doilea copil al sau, o fetita pe care a numit-o August. Acesta a postat si o fotografie in care apare alaturi de.

Astepta cel de-al doilea copil, asa ca era entuziasmata sa-l vada. Cand s-a dus la ecografie, a primit o veste soc: Nu aveti nici un copil acolo

Siobhan McFarlane era extrem de emotionata ca asteapta cel de-al doilea copil. Avea deja 12 saptamani de sarcina cand a decis sa se duca sa-si vada bebe la ecografie. Doar ca atunci can.

Mark Zuckerberg anunta, pe Facebook, nasterea celui de-al doilea copil al sau, o fetita numita August

Priscilla Chan si Mark Zuckerberg au anuntat pe Facebook nasterea celui de-al doilea lor copil, o fetita cu numele August, scrie Mashable. Cei doi au postat o fotografie cu bebelusul alaturi de sora sa Max, alaturi de o scrisoare adresata noului membru al familiei fondatorului Facebook.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )