Libnet.ro
UNICEF

14:15

Acuzatii GRAVE dupa protestul din Piata Victoriei. Jandarmii au venit inarmati cu pistoale-mitraliera de tip UZI (FOTO)

B1 B1,
Acuzatii GRAVE dupa protestul din Piata Victoriei. Jandarmii au venit inarmati cu pistoale-mitraliera de tip UZI (FOTO)

Acuzatii grave la adresa Ministerului Afacerilor Interne MAI) si a Jandarmeriei Romane, dupa protestul antiguvernamental de sambata din Piata Victoriei din Capitala, la care au participat cateva mii de. continuă pe B1

Mihai Sora, fotografiat in metrou, in timp ce se indrepta spre protestul din Piata Victoriei

Mihai Sora a fost fotografiat sambata seara in metrou, in timp ce se indrepta spre protestul din Piata Victoriei.

Protest cu tevi si borduri in Piata Victoriei: Jandarmii au intervenit (VIDEO)

UPDATE: Protestatarii au blocat traficul din Piata Victoriei. Incidente la protestul antiguvernamental care are loc sambata seara in Piata Victoriei. Cativa protestatari au venit cu tevi si borduri.

Malin Bot, agresat de jandarmi la protestele din Piata Victoriei: M-au bruscat, m-au lovit. Nici nu m-au lasat sa intru in Piata Victoriei (VIDEO)

Un nou scandal cu Malin Bot, de data aceasta la protestele antiguvernamentale de sambata din Piata Victoriei. Jurnalistul a fost retinut de jandarmi si dus la Sectia 5 de Politie pentru a fi.

Manifestantii au inceput sa plece din Piata Victoriei

Update:Sute de persoane au iesit in strada, sambata seara, in marile orase din tara pentru a protesta fata de modificarea legilor justitiei si impotriva coalitiei de guvernare. Aproximativ 500.

Protest antiguvernamental de amploare Piata Victoriei: Ciocniri intre jandarmi si manifestanti (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Protestatarii au blocat traficul din Piata Victoriei. Cateva mii de persoane participa la protestul din fata Guvernului. Manifestantiicer demisia Guvernului si scandeaza PSD, ciuma rosie,.

FOTO VIDEO Protest n Piata Victoriei, circa 7.000 de oameni / Protestatarii s-au mbrncit cu jandarmii / Oamenii au nceput sa plece

Circa 7. 000 de persoane s-au adunat sambata seara in Piata Victoriei, pentru un protest impotriva coalitiei de guvernare care a inceput la ora 18. Protestatarii au avut surpriza sa descopere in mijlocul pietei, pictat pe asfalt, un imens steag al Uniunii Europene, o initiativa a Primariei, spun ei. La inceput, protestatarii au incercat sa protejeze steagul, dar cand numarul a crescut sensibil acest lucru a devenit imposibil. Protestul nu a fost marcat de incidente deosebite, in afara catorva imbranceli cu jandarmii.

FOTO VIDEO Protest n Piata Victoriei / Circa 7.000 de oameni au manifestat smbata mpotriva coalitiei de guvernare: 100 de ani n Penalistan/ Tradatorii

Circa 7. 000 de persoane au protestat sambata seara, in Piata Victoriei, fata de coalitia de guvernare. Protestatarii au avut surpriza sa descopere in mijlocul pietei, pictat pe asfalt, un imens steag al Uniunii Europene, o initiativa a Primariei, spun ei. La inceput, protestatarii au incercat sa protejeze steagul, dar cand numarul a crescut sensibil acest lucru a devenit imposibil. Protestul nu a fost marcat de incidente deosebite, in afara catorva imbranceli cu jandarmii. Manifestantii au afisat mai multe pancarte cu mesajele 100 de ani in penalistan!, Tradatorii!, PSD, ciuma rosie sau Fara penali!.

LIVE VIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei, circa 7.000 de oameni / Un nou incident, protestatarii s-au mbrncit cu jandarmii / Se scandeaza Jandarmeria apara hotia!

Circa 7. 000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, unde are loc un protest fata de coalitia de guvernare, incepand cu ora 18. in mijlocul pietei este pictat un imens steag al Uniunii Europene, despre care protestatarii spun ca ar fi fost realizat de Primaria Capitalei de Ziua Europei si pe care incearca sa evite sa il calce in picioare. ----------------------------20:56 Vezi in text imagini video de la incidentul cu jandarmii / Se scandeaza Jos Carmen Dan20:50 Un nou incident in Piata: Jandarmii si o parte dintre manifestanti protestatari s-au imbrancit langa parcarea din piata, in zona microbuzului protestatarilor parcat permanent in Piata. Jandarmii au bagat in duba mai multi protestatari20:32 Circa 7. 000 de oameni in piata20:07 A fost blocat traficul dinspre Lascar Catargiu spre Mihalache19:56 5. 000 de oameni in Piata Victoriei. Multimea ocupa intreaga zona centrala a pietei si s-a extins si pe bd Kiseleff in fata muzeului Antipa19:47 A fost blocat traficul dinspre Kiseleff spre Lascar Catargiu si Victoriei. Multimea a ocupat carosabilul / Lumea dinspre Muzeul Antipa se alatura multimii din piata19:03 Foarte multe pancarte cu mesajul 100 de ani in penalistan scris pe o pereche de catuse au fost impartite in piata18:58 Multimea este foarte diversa. Multi tineri, dar si oameni mai in varsta. Multi protestatari au venit cu copiii, altii cu biciclete sau trotinete, si nelipsitii caini18:43 Si Tudor Chiriila transmite LIVE pe Facebook din Piata Victoriei18:38 Lumea a intrat peste steagul pictat in mijlocul pietei, impinsa constant de cordonul de jandarmi care impiedica si alti noi protestatari sa se alature multimii18:34 Sunt momente pline de tensiune in Piata. in multe locuri sunt clinciuri intre protestatari si jandarmi. Oamenii scandeaza Hotii si Demisia si scandeaza impotriva echipei Antena 3 care filmeaza. 18:32 Mesajul lui Klaus Iohannis pentru protestatari: Banuiesc ca oamenii sunt in strada pentru ca sunt nemultumiti . ) E importanta atitudinea civica pentru a readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant.

LIVE VIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei, peste 2.000 de oameni: Primele tensiuni cu jandarmii / n mijlocul pietei este pictat un steag imens al UE, protestatarii ncearca sa nu calce peste el

Peste 2. 000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, unde are loc un protest fata de coalitia de guvernare, incepand cu ora 18. in mijlocul pietei este pictat un imens steag al Uniunii Europene, despre care protestatarii spun ca ar fi fost realizat de Primaria Capitalei de Ziua Europei si pe care incearca sa evite sa il calce in picioare. ----------------------------18:58 Multimea este foarte diversa. Multi tineri, dar si oameni mai in varsta. Multi protestatari au venit cu copiii, altii cu biciclete sau trotinete, si nelipsitii caini18:53 in piata s-au strans peste 2. 000 de oameni / Lumea continua sa vina in numar mare18:43 Si Tudor Chiriila transmite LIVE pe Facebook din Piata Victoriei18:38 Lumea a intrat peste steagul pictat in mijlocul pietei, impinsa constant de cordonul de jandarmi care impiedica si alti noi protestatari sa se alature multimii18:34 Sunt momente pline de tensiune in Piata. in multe locuri sunt clinciuri intre protestatari si jandarmi. Oamenii scandeaza Hotii si Demisia si scandeaza impotriva echipei Antena 3 care filmeaza. 18:32 Mesajul lui Klaus Iohannis pentru protestatari: Banuiesc ca oamenii sunt in strada pentru ca sunt nemultumiti . ) E importanta atitudinea civica pentru a readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant18:22 Apar primele tensiuni intre protestatari si jandarmi, care vor sa monteze gardurile si spre muzeul Antipa, lasand foarte putin loc spre steag. Oamenii au ocupat carosabilul spre Antipa .

Acuzatii grave la adresa unui renumit medic urolog din Bucuresti. O femeie sustine ca medicul a violat-o chiar in cabinetul lui

Acuzatii grave la adresa unui renumit medic urolog de la spitalul Sfantul Ioan din Capitala. O femeie sustine ca medicul a violat-o chiar in cabinetul lui. Ea ar fi mers sa-i ceara acestuia lamuriri despre.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )