Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adam o cauta pe Eva, show-ul din Germania unde concurentii care traiesc dezbracati pe o insula incearca sa isi gaseasca perechea(FOTO)

B1 B1,
Adam o cauta pe Eva, show-ul din Germania unde concurentii care traiesc dezbracati pe o insula incearca sa isi gaseasca perechea(FOTO)

Un show de televiziune neobisnuit este difuzat in Germania. in cadrul concursului denumit Adam o cauta pe Eva, participantii traiesc dezbracati pe o insula si isi pun in. continuă pe B1

O romanca de 12 ani a castigat un concurs de talente din Germania si a impresionat producatorii americani, care o vor in show-ul lor VIDEO

Daria Vacaroiu 12 ani), finalista sezonului trecut al emisiunii Next Star de la Antena 1, a castigat vara aceasta concursul Super Kids din Germania si va aparea in aceasta toamna in show-ul american Little Big Shots, difuzat de NBC.

China face o investitie semnificativa pe piata rezidentiala din Germania

Fondul suveran de investitii al Chinei China Investment Corp-CIC) a facut o investitie semnificativa pe piata rezidentiala din Germania, informeaza Reuters.

Atac cu cutitul, intr-un parc din Germania. Patru persoane au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava

Cel putin patru persoane au fost ranite, marti, intr-un parc din orasul german Bremen, dupa ce au fost atacate cu un cutit de un barbat. Agresorul a fost, ulterior, arestat preventiv de autoritati.

Fata din multinationala: Unde e metroul meu? |OPINIE

Acel metrou al copilariei mele, in care nu erau clatite inregimentate toate la aceeasi ora de catre multinationalele ce isi cheama la apel carnea de tun inclusiv pe mine). Unde e? Unde e acel metrou, pe care il iubeam pentru ca ma ducea repede si fara inghesuiala prin tot orasul - pe atunci fara atatea birouri ilogic construite si bantuite de lipsa traseelor adecvate care sa duca la ele? .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )