Libnet.ro
UNICEF

22:30

Atac cu cutitul, intr-un parc din Germania. Patru persoane au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava

România Liberă România Liberă,
Atac cu cutitul, intr-un parc din Germania. Patru persoane au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava

Cel putin patru persoane au fost ranite, marti, intr-un parc din orasul german Bremen, dupa ce au fost atacate cu un cutit de un barbat. Agresorul a fost, ulterior, arestat preventiv de autoritati. continuă pe România Liberă

Explozie intr-un parc din Japonia: Un mort si trei raniti

O persoana a decedat si trei au fost ranite duminica, in explozii produse in doua locatii dintr-un parc din Japonia, la nord de Tokio. Persoana decedata a fost gasita cu arsuri pe corp in.

Tragedie intr-un parc de distractii din Australia: Patru persoane si-au pierdut viata intr-un accident care a avut loc la un roller coaster

Tragedie intr-un parc de distractii din Australia. Patru persoane si-au pierdut viata in urma unui accident care s-a petrecut la roller coaster, potrivit BBC. Doua femei si doi barbati sunt.

China face o investitie semnificativa pe piata rezidentiala din Germania

Fondul suveran de investitii al Chinei China Investment Corp-CIC) a facut o investitie semnificativa pe piata rezidentiala din Germania, informeaza Reuters.

Adam o cauta pe Eva, show-ul din Germania unde concurentii care traiesc dezbracati pe o insula incearca sa isi gaseasca perechea(FOTO)

Un show de televiziune neobisnuit este difuzat in Germania. in cadrul concursului denumit Adam o cauta pe Eva, participantii traiesc dezbracati pe o insula si isi pun in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )