Libnet.ro
UNICEF

23:30

Adam Adam, despre nunta lui Victor Slav cu Bianca Dragusanu: Nu pot sa spun ca sar in sus de bucurie

B1 B1,
Adam Adam, despre nunta lui Victor Slav cu Bianca Dragusanu: Nu pot sa spun ca sar in sus de bucurie

Anda Adam marturiseste ca nu a primit prea bine vestea ca fostul ei iubit Victor Slav s-a casatorit cu Bianca Dragusanu, la doar cateva luni dupa despartirea de ea. Ea a mai spus ca singurul lucru care. continuă pe B1

Anda Adam, despre nunta lui Victor Slav cu Bianca Dragusanu: Nu pot sa spun ca sar in sus de bucurie

Anda Adam marturiseste ca nu a primit prea bine vestea ca fostul ei iubit Victor Slav s-a casatorit cu Bianca Dragusanu, la doar cateva luni dupa despartirea de ea. Ea a mai spus ca singurul lucru care.

Ce spune Carmen Harra despre mariajul dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav.

Prezicatoarea Carmen Harra a sustinut intr-o emisiune radio la Kiss FM ca mariajul dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu va rezista un timp. Citeste si Prezicatoarea Carmen Harra: Gigi Becali nu mai sta mult in inchisoare Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil, vineri, la Oficiul Starii Civile al Sectorului 2 din Capitala. Nasii au fost Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, iar petrecerea s-a tinut la un local din centrul Bucurestiului. Casatoria religioasa va avea loc pe 29 .

Bianca Dragusanu va purta doua rochii de mireasa la nunta! Le va modifica dupa propriul plac!

Bianca Dragusanu va purta doua rochii de mireasa la nunta. Roscata le-a probat si a ajuns la concluzia ca trebuie sa le modifice pe alocuri pentru ca rezultatul final sa ii fie cu adevarat pe plac. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )