Libnet.ro
UNICEF

23:15

Adela Cojan este noul presedinte al CNAS. Vasile Ciurchea, eliberat din functie de Orban

Hotnews Hotnews,
 Adela Cojan este noul presedinte al CNAS. Vasile Ciurchea, eliberat din functie de Orban

Adela Cojan a fost numita de premierul Ludovic Orban la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, potrivit unei decizii publicate, luni, in Monitorul Oficial, potrivit Mediafax. Tot luni, a fost publicata decizia de eliberare din aceasta functie a lui Vasile Ciurchea. continuă pe Hotnews

Teodor Melescanu, noul presedinte interimar al partidului Forta Nationala

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu a fost ales, sambata, presedinte interimar al partidului Forta Nationala. De asemenea, fostul ministru Gratiela Gavrilescu a fost aleasa in functia de prim-vicepresedinte al formatiunii.

Teodor Melescanu, noul presedinte interimar al Fortei Nationale: Suntem un partid de centru, nu avem afilieri din niciun fel de parte

Consiliul National al Partidului Forta Nationala PFN) a validat, sambata, numirea in functia de presedinte interimar al formatiunii a lui Teodor Melescanu, presedintele Senatului. De asemenea, Gratiela.

Nicolae Trudean, noul presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale

Nicolae Turdean a fost numit in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM). Decizia apartine premieruluiLudovic Orban si a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )