Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adevaratul motiv pentru care George Floyd a murit. Ce a dezvaluit autopsia

Antena3 Antena3,
Adevaratul motiv pentru care George Floyd a murit. Ce a dezvaluit autopsia

George Floyd si-a pierdud viata din cauza ca a fost asfixiat dupa o presiune pe gat si spate care a dus la lipsa fluxului de sange catre creier. continuă pe Antena3

Concluziile autopsiei lui George Floyd. De ce a murit, de fapt, afro-americanul agresat de un politist, al carui sfarsit a starnit proteste in toata lumea

Raportul medico-legal al lui autopsia lui George Floyd, afro-americanul a carei moarte provocata de un politist a starnit valuri de proteste violente in SUA, este gata. Protrivit autopsiei, moartea lui Floyd nu.

Cum a fost ucis George Floyd. New York Times a refacut scena cu imagini de la martori si de pe camerele de supraveghere Moartea barbatului a declansat cele mai ample proteste din SUA din ultimii ani (VIDEO)

Jurnalistii de la New York Times au publicat un clip de 8 minute si 46 de secunde ce surprinde din mai multe unghiuri momentul in care George Floyd, aflat in custodia politiei, este ucis. inregistrarea cuprinde.

Schimbarea facuta de Ford in Romania iti da inca un motiv sa alegi Puma

Ford produce la Craiova modelul Puma, aflat la mare cautare pe pietele europene. Iar acum cauta sa-l imbunatateasca. Ford produce in Romania unul dintre modelele pentru care exista cerere.

Totul despre George Floyd. Cine a fost barbatul de 46 de ani care a murit in SUA dupa tratamentul brutal al politiei

Povestea lui George Floyd, barbatul in varsta de 46 de ani sufocat de un polisist in Minneapolis, a starnit o revolta in SUA. Afro americanul George Floyd ar fi fost ucis in data de 25 mai, dupa ce un.

Totul despre George Floyd. Cine a fost barbatul de 46 de ani care a murit in SUA dupa tratamentul brutal al politiei

Povestea lui George Floyd, barbatul in varsta de 46 de ani sufocat de un polisist in Minneapolis, a starnit o revolta in SUA. Afro americanul George Floyd ar fi fost ucis in data de 25 mai, dupa ce un.

Cine este George Floyd, uriasul bland mort in mana politiei americane. Cazul lui a revoltat intreaga lume

George Floyd, un american de culoare prezentat drept un om generos care si-a pierdut locul de munca din cauza pandemiei covid-19, a murit cu fata la pamant si gatul sub genunchiul unui politist alb la Minneapolis, in nordul Statelor Unite, unde a venit din Texas pentru a incepe o noua viata, relateaza AFP:.

Cine este George Floyd, uriasul bland a carui moarte a revoltat America

George Floyd, un american de culoare prezentat drept un om generos care si-a pierdut locul de munca din cauza pandemiei covid-19, a murit cu fata la pamant si gatul sub genunchiul unui politist alb la Minneapolis, in nordul Statelor Unite, unde a venit din Texas pentru a incepe o noua viata, relateaza AFP.

Rasturnare de situatie in cazul lui George Floyd. O filmare noua arata ca trei politisti s-au asezat cu genunchii pe barbatul care a murit la scurt timp

O noua inregistrare video, filmata dintr-un alt unghi, arata ca trei politisti, nu unul, stateau cu genunchii pe George Floyd, barbatul afro-american care a murit la scurt timp dupa ce a fost arestat de o echipa de patru politisti.

Imagini virale: Doua masini de politie intra in multime la New York, in timpul unei manifestatii in memoria lui George Floyd (VIDEO)

Imagini filmate in timpul unor proteste izbucnite la New York, organizate in memoria lui George Floyd, americanul de culoare care a murit dupa ce a fost imobilizat in mod brutal de catre politisti in.

Donald Trump a anuntat ca a trimis Garda Nationala in strada: George Floyd nu a murit in zadar

Garda Nationala a SUA se afla in Minneapolis, locul in care o multime de protestatari s-au strans sa-i faca dreptare unui barbat de culoare, care a murit din cauza ca un politist l-a imobilizat si a stat cu genunchiul pe gatul lui minute intregi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )