Libnet.ro
UNICEF

22:00

Adevaratul motiv pentru care mancarea din reclame arata foarte bine. Este dezgustator

Antena3 Antena3,
Adevaratul motiv pentru care mancarea din reclame arata foarte bine. Este dezgustator

Trebuie sa recunoastem ca alimentele din reclame arata atat de bine, incat ne fac pofta de mancare pe loc, chiar daca atunci cand le cumparam, observam ca ele nu au deloc acea. continuă pe Antena3

Coalitia pentru Economie Circulara din Romania contesta OUG 48/2017 referitoare la taxarea deseurilor

Pe lista de prioritati a noului Guvern, se afla si mediul, insa nu si masurile pe care cetatenii le asteptau pentru protejarea acestuia, potrivit Coalitiei pentru Economia Circulara din Romania. Ordonanta de Urgenta 48 /2017, emisa vineri de Guvern, fara consultare publica si intrand in vigoare imediat, care modifica si completeaza OUG 196/2005 vizand Fondul pentru Mediu, suspenda pana la 1 ianuarie 2019 aplicarea taxarii la groapa a deseurilor.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 TIMIS EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare scoala din judet

Ultima zi a examenului de BACALAUREAT 2017a fost si cea mai proasta pentru trei elevi din Timis. RO Acestia au fost eliminati din examen, dupa.

REZULTATE BAC 2017 TIMIS EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare scoala din judet

Ultima zi a examenului de BACALAUREAT 2017a fost si cea mai proasta pentru trei elevi din Timis. RO Acestia au fost eliminati din examen, dupa.

Ploile abundente fac ravagii. Cod portocaliu de inundatii pentru bazine hidrografice din 13 judete

Hidrologii au emis, luni, un cod portocaliu de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din 13 judete. O alta avertizare cod galben este in vigoare pentru bazine hidrografice din 23 de judete.

Brokerii: Capitalizarea, principalul motiv pentru includerea titlurilor DIGI in indicele BET

Actiunile Digi Communications NV DIGI), compania mama a RCS and RDS, au intrat, de ieri, in componenta indicelui BET, care si-a marit, astfel, numarul de constituenti de la doisprezece la treisprezece.

Ministerul Transporturilor a emis autorizatie de constructie pentru finalizarea portiunii din A3 care intra in Capitala

Ministerul Transporturilor a eliberat autorizatia de executare a lucrarilor pentru ultima portune ce permite racordarea autostrazii A3 cu Bucurestiul, in soseaua Petricani, a anuntat, joi, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), relateza News. ro. Autorizatia vine dupa ce lucrarile au fost blocate mult timp de lipsa Planul Urbanistic Zonal emis de primaria Voluntari.

Cele sapte motive pentru care ti se pierde bagajul de cala! Toti cei care calatoresc cu avionul trebuie sa stie asta!

Daca zbori des, probabil ca ti s-a intamplat cel putin o data ca bagajul sa nu ajunga la destinatie, in special daca ai zburat cu escala. Se pare ca exista 7 motive comune care fac ca un bagaj sa se piarda pana la.

Motivul pentru care nu trebuie sa mai mananci niciodata pepene cu paine

Oricat de gustoasa ar fi, combinatia dintre pepene rosu si paine este cat se poate de nesanatoasa, potrivit divahair. ro. Specialistii spun ca pepenele este un aliment foarte acid, care.

Cel mai tare test de atentie! Oamenii care vad din prima animalul din aceasta poza au un IQ ridicat

Cel mai tare test de atentie! Tu ai observat animalul din imaginea de mai sus? Imaginea ilustreaza un peisaj tomnatic in care se regaseste si un animal. Este vorba despre un lup, care se ascunde in.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BACAU EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare liceu din judet

Mai multi candidati din Bacau inscrisi in examenul de bacalaureat 2017, sesiunea de vara, au semnalat ca luni, la proba scrisa de la Limba si literatura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )