Libnet.ro
UNICEF

09:45

Adevarul despre abdicarea lui Alexandru Ioan Cuza. Complotul monstruos si transformarea voievodului unirii in despot

Adevărul Adevărul,
Adevarul despre abdicarea lui Alexandru Ioan Cuza. Complotul monstruos si transformarea voievodului unirii in despot

Alexandru Ioan Cuza a fost nevoit sa abdice in 1866. Istoricii spun ca in spatele acestei abdicari statea o adevarata coalitie politica, dar si necesitatea inlaturarii lui Cuza in favoarea unui principe strain. continuă pe Adevărul

Mila lui Cuza: a crutat un lautar, dar l-a pedepsit sa cante toata viata la o scripca fara doua coarde

Un lautar din Ruginoasa, care a indraznit sa cante mai frumos decat fanfara militara, a fost la un pas sa-si piarda doua degete, la porunca domnitorului Alexandru Ioan Cuza. La inceput de secol XX, patania lui Chiriac Furtuna era cunoscuta in toata Moldova.

BILD. Un fost redactor-sef dezvaluie adevarul despre decaderea unui ziar fost mare - de ce nici presa de mare tiraj din Germania nu mai e ce a fost odata

Aceasta e o carte care vrea sa dezvaluie adevarul despre decaderea unui ziar care, in vremurile sale bune, vindea aproape cinci milioane de exemplare zilnic: BILD - o publicatie de referinta, un ziar controversat, un bulevardier, dupa cum il considera unii. Un ziar care a dat jos din functie un presedinte german si a impiedicat un tanar baron sa devina viitor cancelar. Dezvaluirile sunt facute chiar de un fost redactor-sef al ziarului Bild. Peter Bartels isi varsa oful pe succesorul sau, Kai Diekmann, care in 14 ani de sefie ar fi reusit sa injumatateasca tirajul ziarului, transformandu-l intr-o masina de propaganda pentru elitele puterii.

Studentii Facultatii de Drept din Craiova au obtinut trofeul Hexagonului Facultatilor de Drept

In perioada 20-23 aprilie a avut loc la Iasi, la Facultatae de Drept a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, concursul studentesc cunoscut sub numele de Hexagonul Facultatilor de Drept.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )