Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adevarul despre castigatorul de la loto. Cine este de fapt cel care a castigat potul cel mare la 6/49

Antena3 Antena3,
Adevarul despre castigatorul de la loto. Cine este de fapt cel care a castigat potul cel mare la 6/49

Barbatul din Motru care a castigat 4 milioane de euro la extragerea Loto de joi seara are 19 de ani. Tanarul ar fi angajat ca ingrijitor la o firma de transport persoane din oras, scrie. continuă pe Antena3

Cine este Ionut Eftime, denuntatorul lui Bogdan Olteanu. Meniul la nunta cu fiica primarului din Pitesti - 100.000 de euro

Pitesteanul Adrian Ionut Eftime, ginerele primarului Pitestiului - Cornel Ionica, este cel care l-a denuntat pe viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, la procurorii anticoruptie. Adrian Eftime le-a spus procurorilor DNA ca el i-ar fi dus lui Bogdan Olteanu 1 milion de euro chiar la sediul PNL, bani veniti din partea lui Sorin Ovidiu Vantu pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Cine este Regele Tatuajelor din Parlament, care s-a lasat fotografiat pe malul marii (FOTO)

Parlamentarul PSD Cristian Rizea a fost supranumit baiatul rau pentru ca este cel mai tatuat om politic. Cu toate acestea, politicianul nu isi ascunde tatuajele, ci este foarte mandru de.

Cine este actrita favorita pentru a fi urmatoarea fata Bond

Cateva actrite sunt cotate cu sanse mari de a primi rolul urmatoarei Bond girl in viitorul film al celebrei francize, insa un nume se distanteaza din pluton.

Adevarul despre recenta decizie a Curtii de Justitie a Uniunii Europene referitoare la bail in

In ultimele zile, in presa romaneasca au fost publicate informatii eronate, in legatura cu o recenta decizie a Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) legata de aplicarea bail-in. Pentru a restabili adevarul privind decizia respectiva, voi incerca in randurile urmatoare sa decriptez intelesul acesteia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2306 seconds )