Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul despre disparitia Elodiei Ghinescu: Toti romanii au ramas inmarmuriti

B1 B1,
Adevarul despre disparitia Elodiei Ghinescu: Toti romanii au ramas inmarmuriti

Inca mai apar informatii noi despre cazul Elodia. Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a facut declaratii incredibile care il incrimineaza pe Cristian Cioaca. Femeia a marturisit ca ar fi fost sunata de politistul. continuă pe B1

Programul ceremoniilor de inmormantare: cand isi pot lua romanii ramas bun de la Doina Cornea

Clopotele bisericilor greco-catolice din Cluj vor rasuna zilnic, timp de trei zile, la pranz, in memoria curajoasei disidente.

La sfarsitul lunii mai, toti romanii vor avea 9 zile libere?! Cea mai asteptata DECIZIE a Guvernului

Ziua de Rusalii in calendarul ortodox pica duminica, 27 mai, iar luni, 28 mai, este liber legal. Cum in aceeasi saptamana, vineri, romanii au din nou liber pentru ziua de 1 iunie, am putea avea o vacanta de.

Faze tari: Adevarul despre ce se intampla cu creierul dupa ce mori; Superba comuna din Apuseni unde primesti 1.000 de euro daca te muti. Ce conditii trebuie sa indeplineasca doritorii; Modurile ridicole prin care oamenii au cautat sa arate mai bine

Masinile parcate neregulamentar de la malul marii, acoperite cu hartie igienica de nemultumiti Romanii ajunsi la mare in ultimele zile au avut mari batai de cap cu turistii care au parcat pe. Povestea lui Jean Chrissoveloni, stra-stranepotul celui care a pus bazele primei banci romanesti acum 170 de ani Stra-strabunicul a pus bazele primei banci autohtone. Dupa 170 de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )