Libnet.ro
UNICEF

13:45

Adevarul despre efectele secundare ale vaccinului anti-COVID. Nimeni nu a mai experimentat asta pana acum

Antena3 Antena3,
Adevarul despre efectele secundare ale vaccinului anti-COVID. Nimeni nu a mai experimentat asta pana acum

Exista un singur raspuns la nelinistea celor care se intreaba daca vaccinul impotriva coronavirusului are efecte secundare pe termen lung. continuă pe Antena3

Agentia Europeana a Medicamentului a publicat prospectul vaccinului antiCovid: Care sunt recomandarile, reactiile adverse si contraindicatiile

Comisia Europeana a publicat prospectul vaccinului antiCOVID-19. Denumirea comerciala a acestuia este Comirnaty concentrat pentru dispersie injectabila - Vaccin de tip ARNm COVID-19 si este indicat pentru imunizare activa pentru prevenirea COVID-19 cauzat de virusul SARS-CoV-2, la persoane cu varsta de 16 ani si peste. Reactiile adverse foarte frecvente observate in timpul studiilor clinice sunt cefalee, durere localizata la articulatii, dureri musculare, fatigabilitate sau frisoane si febra.

De ce protesteaza Tudor Chirila, de fapt. S-a aflat acum tot adevarul despre Cimpeanu VIDEO

Tudor Chirila a protestat fata de numirea lui Sorin Cimpeanu la Ministerul Educatiei, chiar in ziua in care ministrii propusi in Guvernul Citu au trecut de Comisii, De ce protesteaza Tudor Chirila, de fapt Astfel ca pe Instagram, Tudor Chirila a postat patru imagini facute in fata cladirii Guvernului, iar mesajul sau a fost indreptat .

Petre Roman spune tot adevarul despre Revolutia din 89, la 31 de ani dupa impuscaturi

Petre Roman rememoreaza momentele tragice traite in timpul Revolutiei Romane din 1989. in urma mortii a 1. 116 de persoane a ramas multa suferinta si amaraciune in sanul unui popor aflat pana atunci sub regim comunist. La 31 de ani de la protestele violente care s-au desfasurat in preajma Craciunului, fostul prim-ministru al Romaniei povesteste teroarea .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Adevarul despre calitatea lui

Asa cum a fost anuntat, inca din 16 decembrie, Romania va incepe campania de vaccinare anti-covid. Data startului a fost stabilita ca fiind 27 decembrie duminica). Presedintele Klaus Iohannis anunta acest lucru, iar Valeriu Gheorghita confirma startul campaniei, doua zile mai tarziu. Astazi am primit din partea Presedintelui asigurari in ceea ce priveste vaccinul anti-covid.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )