Libnet.ro
UNICEF

23:45

Petre Roman spune tot adevarul despre Revolutia din 89, la 31 de ani dupa impuscaturi

Playtech Playtech,
Petre Roman spune tot adevarul despre Revolutia din 89, la 31 de ani dupa impuscaturi

Petre Roman rememoreaza momentele tragice traite in timpul Revolutiei Romane din 1989. in urma mortii a 1. 116 de persoane a ramas multa suferinta si amaraciune in sanul unui popor aflat pana atunci sub regim comunist. La 31 de ani de la protestele violente care s-au desfasurat in preajma Craciunului, fostul prim-ministru al Romaniei povesteste teroarea . continuă pe Playtech

De ce protesteaza Tudor Chirila, de fapt. S-a aflat acum tot adevarul despre Cimpeanu VIDEO

Tudor Chirila a protestat fata de numirea lui Sorin Cimpeanu la Ministerul Educatiei, chiar in ziua in care ministrii propusi in Guvernul Citu au trecut de Comisii, De ce protesteaza Tudor Chirila, de fapt Astfel ca pe Instagram, Tudor Chirila a postat patru imagini facute in fata cladirii Guvernului, iar mesajul sau a fost indreptat .

Diana Sosoaca si-a divulgat singura secretul. Tot adevarul despre intrarea ei in partidul AUR e acesta VIDEO

Invitata la Canal 33 pentru un interviu de senzatie, noua senatoare AUR a raspuns unor intrebari ale jurnalistului Alexandru Catalan. Cu aceasta ocazie, secretul Dianei Sosoaca s-a aflat abia acum. Care este acesta? Vom afla impreuna in cele ce urmeaza. Secretul Dianei Sosoaca s-a aflat in timp ce raspunea unor intrebari despre Guvernul Orban, avocata .

Trai de nabab pentru Petre Roman. Primul premier post-ceausist primeste doua pensii de la stat

Petre Roman a fost primul premier al Romaniei dupa Revolutia din 1989. Fostul subaltern al lui Nicolae Ceausescu, devenit apoi unul dintre dizidenti, in urma tensiunilor izbucnite la Timisoara, a devenit seful ex.

Revolutia din 89, lovitura de stat sau nu? Tot ce s-a aflat acum, la 31 de ani dupa

Suntem in perioada in care, in urma cu 30 de ani, avea sa inceapa Revolutia din 89. incepea sfarsitul unei ere de mai bine de 50 de ani de opresiune, intuneric si a unei dictaturi generalizate. Sub conducerea lui Nicolae Ceausescu, Romania a trait una din cele mai negre perioade ale istoriei sal contemporane. Dar, .

Cum arata Mihaela Radulescu la Revolutia din 1989. Blonda si tunsa periuta, se visa ambasadoare

In urma cu 31 de ani, Mihaela Radulescu era o tanara cu ambitii mari, insa nu visa sa ajunga o vedeta de televiziune. Cand a izbuncit Revolutia din decembrei 1989, Mihaela avea doar 20 de ani, insa nu.

Regatul Unit, izolat in contextul incheierii tranzitiei post-Brexit. Ce spune Boris Johnson despre lanturile de aprovizionare

Premierul britanic Boris Johnson a fost nevoit ca, dupa ce i-a plasat de urgenta in izolare pe britanici cu cateva zile inainte de Craciun, sa le ofere asigurari cu privire la aprovizionare, afectata din cauza unei noi tulpini a noului coronavirus, relateaza AFP.

EXCLUSIV Simona Halep, gest urat la adresa unui fan. S-a aflat tot adevarul: O ingrijesc sa nu fie distrusa

Catalin Mihalache a fost de doua ori in centrul atentiei. in 2014, cand a obtinut Premiul de originalitate si suma de 10. 000 de euro la concursul Romanii au talent PRO TV), dar si acum 3 ani, cand i-a facut o statuie de 120 de kilogramecelebrei jucatoare de tenis Simona Halep, devenita atunci numarul unu mondial.

Deputatii au pastrat un moment de reculegere in memoria martirilor de la Revolutia din 89. Plenul a decis componenta Comisiei de validare

Noii deputati au tinut in primul plen de luni al Camerei Deputatilor un moment de reculegere in memoria martirilor de la Revolutia din decembrie 1989. Alesii au ales componenta Comisiei de validare a mandatelor. Reprezentantii grupului minoritatilor nationale au absentat de la sedinta, acestia fiind in izolare din cauza ca unul dintre ei a fost confirmat cu noul coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )