Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce protesteaza Tudor Chirila, de fapt. S-a aflat acum tot adevarul despre Cimpeanu VIDEO

Playtech Playtech,
De ce protesteaza Tudor Chirila, de fapt. S-a aflat acum tot adevarul despre Cimpeanu VIDEO

Tudor Chirila a protestat fata de numirea lui Sorin Cimpeanu la Ministerul Educatiei, chiar in ziua in care ministrii propusi in Guvernul Citu au trecut de Comisii, De ce protesteaza Tudor Chirila, de fapt Astfel ca pe Instagram, Tudor Chirila a postat patru imagini facute in fata cladirii Guvernului, iar mesajul sau a fost indreptat . continuă pe Playtech

Tudor Chirila, nemultumit de propunerea lui Sorin Cimpeanu la Ministerul Educatiei: Vi se pare normal un traseist politic? VIDEO

Tudor Chirila a trimis astazi un mesaj puternic anti-Sorin Cimpeanu, propus pentru postul de Ministru al Educatiei, numindu-l traseist politic.

FOTO Tudor Chirila, Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu (Daruieste Viata), protest in Piata Victoriei fata de numirea lui Sorin Cimpeanu la Ministerul Educatiei: Craciun Jefuit

Guvernul Citu si-a avizat, miercuri, pe repede inainte ministrii, iar Tudor Chirila a avut o maniera proprie de a protesta, in primul rand, fata de numirea lui Sorin Cimpeanu la Ministerul Educatiei. La protestul de la Piata Victoriei au participat si Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, cele doua fondatoare ale Asociatiei Daruieste Viata.

EXCLUSIV De ce a tolerat Bianca Dragusanu toate bataile lui Alex Bodi. Secretul s-a aflat acum: cu ce o are la mana, de fapt

Telenovela iubirii pe axa Ilfov Bucuresti Istanbul, intre Bianca Dragusanu, Alex Bodi si Cengiz S305;klaro287;lu, e departe de a se incheia. Alex Bodi, fostul sot al Biancai, aflat in arest la domiciliu in vila lui din Ilfov dupa decizia de la mijlocul lunii decembrie a Curtii de Apel Craiova, s-ar fi trezit zilele .

Revolutia din 89, lovitura de stat sau nu? Tot ce s-a aflat acum, la 31 de ani dupa

Suntem in perioada in care, in urma cu 30 de ani, avea sa inceapa Revolutia din 89. incepea sfarsitul unei ere de mai bine de 50 de ani de opresiune, intuneric si a unei dictaturi generalizate. Sub conducerea lui Nicolae Ceausescu, Romania a trait una din cele mai negre perioade ale istoriei sal contemporane. Dar, .

Legatura dintre Alex Bodi si Catalin Botezatu s-a aflat acum, dupa ce fostul sot al Biancai Dragusanu a fost eliberat

Alex Bodi si Catalin Botezatu au iubit aceeasi femeie, dar asta nu e tot. Afaceristul a fost surprins intr-o ipostaza care releva o nebanuita legatura intre el si designer; mai exact, afinitatea-i pentru creatiile sale. Legatura dintre Alex Bodi si Catalin Botezatu Alex Bodi nu a renuntat nici macar in spatele gratiilor la eleganta, chiar .

Secretul lui Florin Citu s-a aflat acum. Ce a putut sa ii faca propriului sau frate

Florin Citu, noul premier al Romaniei, si-a dat in judecata fratele anul trecut. Astfel ca procesul in care Florin Citu s-a judecat cu fratele sau, George, a fost inregistrat pe data de 22 iulie 2019, la Judecatoria Ramnicu-Valcea. Dar care este motivul pentru care Florin Citu si-a chemat fratele in instanta. Secretul lui Florin Citu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )