Libnet.ro
UNICEF

17:45

Adevarul Holding a intrat in insolventa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Adevarul Holding a intrat in insolventa

Tribunalul Bucuresti a admis, luni, deschiderea procedurii generale de insolventa in cazul societatii Adevarul Holding SRL, care detine mai multe publicatii, printre care si cotidianul Adevarul, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Adevarul Holding a intrat in INSOLVENTA.

Tribunalul Bucuresti a admis, luni, deschiderea procedurii generale de insolventa in cazul societatii Adevarul Holding SRL, care detine mai multe publicatii, printre care si cotidianul Adevarul, scrie Mediafax. Instanta a stabilit pentru 12 martie 2013 continuarea procedurilor in cazul insolventei societatii Adevarul Holding. Cererea societatii Adevarul Holding SRL de intrare in insolventa, inregistrata pe 31 octombrie, trebuia sa fie judecata de Tribunalul Bucuresti in 6 noiembrie, insa a .

Tribunalul Bucuresti a admis deschiderea procedurii de insolventa in cazul Adevarul Holding

Tribunalul Bucuresti a admis, luni, deschiderea procedurii de insolventa in cazul Adevarul Holding SRL, ce editeaza intre altele ziarele Adevarul si Click, potrivit Mediafax. Trustul Adevarul isi ceruse insolventa intr-un dosar depus pe 31 octombrie, iar cererea trebuia judecata pe 6 noiembrie, dar a fost amanata pentru ca o alta societate, Elida Media Consulting SRL, sa poata depuna inscrisuri in sustinerea cererii de deschidere a procedurii de insolventa.

Pagina de media: Adevarul Holding, datorie de 70 de milioane de euro catre firma unui fost colaborator al lui Cristi Burci

Grupul Adevarul Holding, aflat in insolventa, ar avea o datorie de 70 de milioane de euro catre firma unui fost colaborator al lui Cristi Burci. Pagina de media scrie ca cel mai mare creditor al Adevarul Holding este compania Elida Media, detinuta de un fost colaborator al lui Cristi Burci care a preluat recent grupul de presa de la Dinu Patriciu).

Adevarul Holding, datorie de 70 de milioane de euro catre firma unui fost colaborator al lui Cristi Burci

Grupul Adevarul Holding, aflat in insolventa, ar avea o datorie de 70 de milioane de euro catre compania Elida Media, detinuta de un fost colaborator al lui Cristi Burci, informeaza paginademedia. ro.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )