Libnet.ro
UNICEF

11:01

ADEVARUL LIVE Adriana Saftoiu, in dialog cu Ioana Lupea

Adevărul Adevărul,
ADEVARUL LIVE Adriana Saftoiu, in dialog cu Ioana Lupea

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, este invitata luni, incepand cu ora 15. 00, la Adevarul Live, unde va discuta cu jurnalista Ioana Lupea. continuă pe Adevărul

Adriana Saftoiu, invitata la Adevarul Live, de la ora 15.00

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, este invitata, luni, incepand cu ora 15. 00, la Adevarul Live, unde va discuta cu jurnalista Ioana Lupea.

Adevarul Live, de la ora 15:00. Analiza politica a saptamanii. Interventii ale lui Crin Antonescu si Kelemen Hunor

Concluziile unei saptamani politice agitate vor fi comentate la Adevarul Live, incepand cu ora 15:00, de publicistul Adevarul Ioana Lupea, de redactorul-sef Dan Marinescu si redactorul sef adjunct Calin Nicolescu. Invitati prin telefon, liderul PNL Crin Antonescu si cel al UDMR, Kelemen Hunor.

ADEVARUL LIVE Analiza politica a saptamanii. Interventii ale lui Crin Antonescu si Kelemen Hunor

Evenimentele unei saptamani politice agitate sunt comentate la Adevarul Live de publicistul Adevarul Ioana Lupea, de redactorul-sef Dan Marinescu si redactorul-sef adjunct Calin Nicolescu. Invitati prin telefon, liderul PNL Crin Antonescu si cel al UDMR, Kelemen Hunor.

Adevarul Live, de la ora 15.00. Analiza politica a saptamanii. Interventii ale lui Crin Antonescu si Kelemen Hunor

Evenimentele unei saptamani politice agitate vor fi comentate la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, de publicistul Adevarul Ioana Lupea, de redactorul-sef Dan Marinescu si redactorul-sef adjunct Calin Nicolescu. Invitati prin telefon, liderul PNL Crin Antonescu si cel al UDMR, Kelemen Hunor.

ADEVARUL LIVE Analiza politica a saptamanii. Crin Antonescu: Sustinem Guvernul in problema gazelor de sist VIDEO

Evenimentele unei saptamani politice agitate au fost comentate la Adevarul Live de publicistul Adevarul Ioana Lupea, de redactorul-sef Dan Marinescu si de redactorul-sef adjunct Calin Nicolescu. Invitat prin telefon a fost liderul PNL Crin Antonescu.

LIVE VIDEO Ce crede criticul de moda Alin Galatescu despre stilul Elenei Udrea, in direct la Adevarul Live

Criticul de moda Alin Galatescu si creatoarea Simona Semen vin la Adevarul Live pentru o discutie cu Adriana Maris despre cea de-a 12-a editie a galei Avanpremiere, o rampa de lansare pentru tinerii designeri romani.

Criticul de moda Alin Galatescu si designerul Simona Semen, la Adevarul Live, de la ora 11,00

Criticul de moda Alin Galatescu si creatoarea Simona Semen vin la Adevarul Live pentru o discutie cu Adriana Maris despre cea de-a 12-a editie a galei Avanpremiere, o rampa de lansare pentru tinerii designeri romani.

ADEVARUL LIVE Epilarea inainte de plaja provoaca pete pe piele VIDEO

Atat epilarea, cat si procedurile anticelulitice trebuie realizate cu mult timp inainte de sejurul la mare, recomanda specialistii prezenti la Adevarul Live.

Crin Antonescu, la Adevarul Live: Cautam o solutie pentru alesii locali care fac parte din CA sau AGA

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat faptul ca liberalii si social-democratii vor sa elimine interdictiile pentru alesi locali care fac parte din Consilii de Administratie CA) sau Adunari Generale ale Actionarilor AGA).

VIDEO Criticul de moda Alin Galatescu, despre stilul Elenei Udrea: O femeie plastica din punct de vedere grafic

Criticul de moda Alin Galatescu si creatoarea Simona Semen au venit la Adevarul Live pentru a ne descrie atmosfera din culisele showurilor de moda, sursele de inspiratie ale colectilor expuse si parcursul galei Avanpremiere care a ajuns la editia cu numarul 12.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )