Libnet.ro
UNICEF

19:00

Adevarul Live, ora 12.00. Ce spune Sulfina Barbu, vicepresedinte PNL, despre tensiunile dintre liberali

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Ce spune Sulfina Barbu, vicepresedinte PNL, despre tensiunile dintre liberali

Vicepresedintele PNL Sulfina Barbu este invitata astazi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru o discutie cu jurnalistul Sebastian Zachmann. Cei doi vor discuta despre disensiunile din partid. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00:Scoala de televiziune Tudor Vornicu Junior isi deschide portile

Astazi, de la ora 13. 00, invitat la Adevarul Live este Vlad Ionescu, trainer si fondator al scolii de televiziune Tudor Vornicu, pentru a vorbi despre ultima saptamana de inscrieri la Tudor Vornicu Junior. Prin Skype ni se va alatura Ioana Maria Moldovan, trainer Tudor Vornicu, pentru a ne prezenta pentru prima oara noul studio de televiziune pentru copii, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

Adevarul Live, ora 15.00: Cum combatem cu succes durerile cele mai comune si mai chinuitoare

O durere ascutita de masele, o durere mocnita de cap sau o durere anchilozanta de spate. Sunt cele mai comune si, cu toate acestea, par extrem de greu de controlat. Medicul Ovidiu Palea, specialist in terapia durerii, vine la Adevarul Live sa ne ofere trucuri pentru combaterea acestora.

Zoia Alecu, una dintre vocile inconfundabile ale folkului romanesc, lanseaza albumul Sa ierti, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Cunoscuta publicului iubitor de muzica folk inca din anii 70, cand urca pe scena Cenaclului Flacara, dar si in urma colaborarii cu trupa Sfinx Experience, Zoia Alecu a ramas una dintre cele mai bune voci ale genului si, la mai bine de 40 de ani de la debut, lanseaza un nou album, Sa ierti.

Liderul de sindicat Marius Nistor, despre schimbarile din Legea Educatiei si problemele din sistem, la Adevarul Live de la ora 13.00

Liderul Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret va vorbi astazi la Adevarul Live de la 13:00 despre problemele din sistem, salarizarea profesorilor si schimbarile din Legea Educatiei.

Iuliana Grumazescu si Corina Bernschutz, despre aniversarea Muzeului Satului, de la ora 14.00, la Adevarul Live

Iuliana Grumazescu, director la Directia Comunicare si Educatie Muzeala de la Muzeul Satului, si Corina Bernschutz, care a avut un rol cheie in cadrul evenimentelor desfasurate, intre 15 si 18 mai, la implinirea a 79 de ani de existenta a Muzeului Satului din Bucuresti, vin la Adevarul Live.

Sulfina Barbu, despre sentinta iCCJ in dosarul cazul Dragnea: Se incearca o denaturare. Este regretabil faptul ca e al treilea ministru din cabinetul Ponta care e condamnat din functia de ministru

Prezenta in cadrul emisiunii X-Press, moderata de Sabin Orcan, Sulfina Barbu a vorbit despre declaratiile lui Victor Ponta cu privire la sentinta iCCJ in cazul Referendumului. Noi discutam aici despre incalcar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )