Libnet.ro
UNICEF

21:30

Adevarul Live de la ora 15.00: Care sunt cele mai bune si cele mai nocive alimente pentru dantura

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 15.00: Care sunt cele mai bune si cele mai nocive alimente pentru dantura

Chiar daca respectam recomandarile medicilor dentisti de a ne peria dintii de doua-trei ori pe zi, anumite alimente ne pot strica dantura. Modificarile la nivelul echilibrului chimic din cavitatea orala apar imediat dupa consumul unor bauturi sau produse alimentare, atrag atentia specialistii. Medicul stomatolog Ada Epistatu ne explica, la Adevarul Live, cum ne influenteaza alimentatia sanatatea orala si ne ofera trucuri pentru a preveni cariile. continuă pe Adevărul

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate. V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne.

Adevarul LIVE, ora 16.00:Anuntul unei crize sistemice globale? Cand? Cum?

Asistam acum la un episod extrem de important in ceea ce este reechilibrarea, redimensionarea si chiar reconfigurarea geografica a pietelor de putere, cu un avantaj notabil pentru alianta SUA-UE care face din spatiul euro-atlantic cea mai importanta forta motrice a dezvoltarii mondiale.

Cand actorul-dansator devine regizor. Stefan Lupu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Stefan Lupu este unul dintre actorii tinerei generatii care a facut trecerea de la actorie la regie cu succes. Spectacolele sale se joaca pe scene importante din tara, iar premiile nu au intarziat sa apara. Stefan Lupu este invitat in studioul Adevarul Live, de la ora 14.

8 ponturi ca sa faci fotografii superbe. Care sunt cele mai bune ore de facut poze si cum ne ies cele mai bune cadre

Una dintre regulilile pe care cei pasionati de fotografie le invata de la cluburile foto pe care le frecventeaza este faptul ca un aparat bun nu iti garanteaza o fotografie buna. Aceasta este, insa, doar una dintre presupunerile gresite ale amatorilor de fotografie.

Cele mai periculoase remedii din popor

Unele leacuri, inofensive la prima vedere, ne pot face mai mult rau decat bine. De aceea, e bine sa stii care sunt cele mai periculoase remedii din popor.

Care sunt cele mai periculoase fructe si legume

In ultimii ani, merele au fost fructele de pe piata cu cele mai multe pesticide. Un top facut de Enviromental Working Group EWG) a dezvaluit care sunt cele mai nocive fructe si legume, in functie de ni.

Adevarul Live, 0ra 12.00. Ovidiu Raetchi, candidatul PNL la Sectorul 5. Cum poate fi invins Marian Vanghelie?

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 5, Ovidiu Raetchi, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre confruntarea cu Marian Vanghelie, primarul care a condus sectorul in ultimii 15 ani. Cum poate fi invins Marian Vanghelie? Ce planuri are pentru modernizarea Sectorului 5? Cum sta in sondaje? Iata doar cateva intrebari la care va raspunde Ovidiu Raetchi.

Consiliere pentru Capacitate, la Adevarul Live. Cum sa depasesti emotiile de la examen si cum sa te pregatesti psihic

Mihaela Feodorof, fondatorul Yourway, vine la Adevarul Live vineri, de la ora 13. 00, unde va vorbi despre modul in care elevii de clasa a VIII-a trebuie sa se pregateasca pentru Evaluarea Nationala dar si despre felul in care acestia isi pot gestiona emotiile inaintea examenului, intr-o emisiune moderata de Adriana Stoian.

invatatoarea din Tandarei care detine una dintre cele mai ciudate colectii din Romania: a adunat mii de servetele din toate colturile lumii

Servetele din toate timpurile si din toate colturile lumii si-au gasit locul in colectia personala a invatatoarei Laurenta Natu din Tandarei, judetul Ialomita. Cele mai multe dintre exponatele fine sunt tinute la loc de cinste intr-o vitrina din sufragerie.

10 abilitati profesionale care vor deveni foarte importante pe piata muncii in urmatorii 4 ani: cine va avea cele mai mari sanse de angajare

Raportul Viitorul locurilor de munca, ale carui rezultate au fost anuntate de organizatia Forumul Economic Mondial, arata cum se vor schimba in urmatorii patru ani pretentiile angajatorilor tinand cont de progresul tehnologic si, prin urmare, care vor fi cele mai cautate abilitati profesionale in ceea ce-i priveste pe angajati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )